Connect with us

Hír

OBJ a 2000 elkapott yard rekordra hajt

Soha nem szerzett még egy játékos sem 2000 elkapott yardot az NFL hosszú történelmében, pedig nem egy kiválóság játszott a ligában. A legközelebb Calvin Johnson járt hozzá 2012-ben, aki 1964 yarddal máig rekorder az egy szezonban legtöbb elkapott yard kategóriában. Őt szeretné leelőzni a Giants elkapója.

 

 

OBJ folytatta azt a jó szokását, miszerint ha (majdnem) végigjátszik egy szezont, akkor 1000 yard fölé jut. A tavalyi 4 meccses szezonját leszámítva ez összejött neki kivétel nélkül, mint ahogy az ideiben is, mindössze 11 meccs alatt. Ebben az évben vélhetően nem kerül Megatron statisztikájának magasságába, de nem tett le arról az álmáról, hogy ő legyen az első játékos, aki átlépi a bűvös 2000-es határt elkapott yardokban.

 

Próbálom elérni a 2000 yardot. Próbálkozom a 20 TD-vel. A 100 elkapás már összejött. Ezek olyan mérföldkövek, amik remélem jelen lesznek a karrieremben a győzelmek és a bajnoki címek mellett. A számok ugyanis semmit nem érnek győzelem nélkül. Ha 300 yardot szerzel, de vereséggel távozol, nem leszel boldog.

 

Ha minden hasonló statisztikában szeretne rekorder lenni, akkor az egy szezonban legtöbb elkapott TD-hez Randy Moss 23 TD-s csúcsát kell felülmúlnia 2007-ből, míg az egy szezonban legtöbb elkapáshoz Marvin Harrison 143 elkapását a 2002-es szezonból. Beckham úgy gondolja, hogy a 2018-as nem egy negatív év a számára, de nem is bővelkedik pozitívumokban.

 

Van egy célom minden szezon előtt. 1000 yard és 10 TD. Innentől indul a szezonom, ez alá nem adok. Eddig minden évben összejött amikor végigjátszottam az idényt, most sem mondok le róla. Az ilyenek miatt tarthatok most ott, ahol.

 

A statisztikák alapján abszolút a legnagyobb elkapott között lesz a helye visszavonulását követően, de a győzelmek nélkül ez csak alamizsna lehet számára. Ötéves pályafutása során csak egyszer járt a rájátszásban, ahol egy one and done-t sikerült összehozni az emlékezetes hajókázós incidens utáni Packers meccsen. Ha legendaként akar távozni, akkor januárban is el kell kezdenie játszani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!