Connect with us

Hír

Október hónap legjobbjai

Kiosztották az októberi egyéni díjakat a két konferenciában, nagy meglepetések nem születtek.

 

 

AFC

 

A hónap támadója: James Conner, RB, Pittsburgh Steelers

 

Minden héten egyre nyomósabb választ ad Conner arra, miért nem kell Bellért kaparnia a csapatnak. A másodéves játékos 526 total yardot és 6 TD-t pakolt fel a pályára októberben, hozzásegítve a Steelerst ahhoz, hogy a borzasztó rajt után vezessék az AFC North-t.

 

A hónap védője: Dee Ford, OLB, Kansas City Chiefs

 

Justin Houston megkezdte szokásos sérülés miatt kimaradós időszakát, de a Chiefs pass rush így is talpon van. Ez többek között Fordnak is köszönhető, aki eszeveszett tempóban teper a csúcsgázsiért, hiszen márciusban szabadügynök lesz. A 27 éves védő 5 sackkel és 4 kierőszakolt fumble-lel tette fel magát az esélyesek térképére, ehhez még 13 tackle is párosult.

 

A hónap special teamere: Stephen Gostkowsi, K, New England Patriots

 

A Patriots rúgója összesen 27 extra pont illetve mezőnygól kísérletnek állhatott neki októberben, ezekből pedig csak egy FG-t hibázott el, azt is 50 yardról.

 

NFC

 

A hónap támadója: Todd Gurley, RB, Los Angeles Rams

 

A Rams uralja ezeket a díjakat, hiszen szeptember után (Goff) ismét egy Los Angeles-i játékos kapta az NFC hónap támadója elismerést. Gurley alaposan rászolgált, hiszen 619 total yardot és 9 TD-t tett be a közösbe.

 

A hónap védője: Aaron Donald, DE, Los Angeles Rams

 

 

Hazudtam, amikor azt mondtam hogy csak a támadókat uralja a Rams. Donald sokadik elképesztő szezonját végre a “látványos” statisztikákban is észrevették az NFL-nél, egyből hozzá is vágták a díjat. Mondjuk a 8 sack, 10 TFL és 1 turnover elég nyomós indok volt erre a döntésre.

 

A hónap special teamere: Graham Gano, K, Carolina Panthers

 

Gano messze nem volt olyan pontos októberben, mint AFC-s kollégája (8/8 FG, 7/9 XP), ellenben egy game winning 63 yardos mezőnygólt fel tud mutatni – ez elég is volt ahhoz, hogy övé legyen a trón októberben.

 

A hónap újoncai

 

Offense: Quenton Nelson, OG, Indianapolis Colts

 

 

Back-to-back 200 futott yard a Coltstól? Nagyon rég nem volt erre példa, de a futások nem mindig a running backek érdemei. Így van ez Indyben is, ahol az elsőkörös újonc Quenton Nelson rengeteget tett hozzá azért, hogy Mackék szárnyaljanak a földön való előrehaladásban. A díjat egybként még egyszer sem kapta guard, szóval Nelson úttörőnek számít.

 

Defense: Bradley Chubb, OLB, Denver Broncos

 

Chubb egyre jobban kezd felnőni Von Miller mellé felnőni csapaton belül. Ha az All-Pro klasszist sikerül valahogy megblokkolni, Chubb valahogy mindig utat talál magának az irányítóhoz a túloldalon. Ennek köszönhetően szerzett 5,5 sacket, 5 TFL-t, 1 kierőszakolt fumble-t és 14 szerelést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!