Connect with us

Hír

Páratlan pass rusher duója van a Broncosnak

A Denver Broncos szezonja egyelőre csalódás a szurkolók számára, de van olyan csapategység amelyre méltán lehetnek büszkék. A pass rush ugyanis továbbra is a liga legszűkebb elitjébe tartozik és a szerzett sackek tekintetében jelenleg másodikak.

 

 

Ez elsősorban a mindig briliáns Von Millernek és az újonc Bradley Chubbnak köszönhető, akik együtt már 17 sacket raktak a közösbe. Millernek kilencet, Chubbnak nyolcat mutat a számlálója, de Chubb minden téren felnőtt a veterán mellé. Nyomásgyakorlásban például ő áll jobban és a szezon első kilenc meccsén régen szerzett nyolc sacket bárki is újoncként. Legutoljára pont mostani csapattársa, Miller volt erre képes. Hasonlóan Pazar karrier állhat előtte.

 

Sokszor hangoztatjuk, hogy a jó pass rush mennyi jelent, de a Broncos példája mutatja, hogy nem feltétlenül elég. Többet nem nagyon lehet nyújtani, mint ők teszik és ez pont annyira elegendő, hogy meccsben tudjon maradni a csapat, de nyerni nem. A kérdés tehát továbbra is adott. Húzd ki a legjobb játékost a boardodról vagy húzd ki a franchise irányítódat? Ezt a kérdést a Broncos esete nem tudja lezárni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!