Connect with us

Hír

Reuben Foster kivágva!

Vasárnap este Tampában csap össze egymással a Buccaneers és a 49ers, így a kaliforniaiaknak át kellett kelniük az egész országon a találkozóért. Hogy emiatt esett szét Foster vagy sem, azt nem tudni, de sikerült szombat este a rend éber őrei figyelmét magára vonnia.

 

 

Fostert szombat ese 21:10-kor tartóztatta le a floridai rendőrség a Grand Hyatt Tampa Bay hotelben, majd két órán át őrizetben tartották. A vád családon belüli erőszak, amivel Fostert nem először gyanusítják 2018-ban. Februárban azt állította a linebacker barátnője, hogy megütötte őt a 49ers játékosa, ám ezt később tagadta, így májusban ejtették az ügyet. Foster játéka amúgy is kérdéses volt a Bucs ellen, de ezzel az estével nem segített az esélyein. A 49ersnél zéró tolerancia van a családon belüli erőszak ügyekben, így ha Fosterről kiderül, hogy bűnös, valószínűleg addig a percig volt a 49ers játékosa.

 

Egy valamit kell csak megjegyeznie a srácainknak: ha valamelyikük megüti valamelyik családtagját, legyen az barátnő, feleség, szülő, gyerek, az az ember onnantól nem a szervezetünk tagja. John [Lynch] és én határozottan kiállunk amellett, hogy ilyen emberekre nincs szükségünk a 49ersnél. Természetesen nem vagyunk előítéletesek, így Reuben felé továbbra is él a bizalmunk amíg nem bizonyítanak rá semmit.

– mondta Kyle Shanahan, a csapat vezetőedzője.

 

Foster tehát megint komoly beszédtéma lesz, és ha bűnösnek találják, akkor számára ennyi volt a kaliforniai kaland.

 

UPDATE: A 49ers kivágta a linebackert

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!