Connect with us

Hír

Sam Bradford és Bruce Irvin is lapátra került

Ami nem ment a trade deadline-ig ellenértékért cserébe, megtették a csapatok a határidőt követően ingyen. Ennek köszönhetően Sam Bradford és Bruce Irvin is csapat nélküli lett. Mindkét játékost próbálta eladni csapata a cserehatáridő lejárta előtt, de a fizetésük miatt kevés esély volt arra, hogy sikerül leboltolniuk az üzletet.

 

 

Bradford harmadik számú irányítóvá változott azok után, hogy kezdőként kezdte meg az idényt a Cardinalsban, köszönhetően annak, hogy borzasztóan játszott. Ennek ellenére nem panaszkodhat: három lejátszott meccsért több, mint $15 milliót akasztott le, passzonként $227 678,57-t kapott kézhez. A korábbi 1/1-es nyilván szebb karrierről álmodott amikor elkezdte a profivá válás útját, de ha valamire nem panaszkodhat, az az anyagiak. Bradford a mai napig közel $130 milliót kapirgált össze pályafutása során, holott csak 83 meccsen játszott a ligában – ez meccsenként átlagban másfél millió dollár. Ezeken 103 TD-t és 61 interceptiont szerzett, valamint 34-48-1-es mérleget hozott össze aktuális csapataival.

 

Bruce Irvin szintén nem volt ott Gruden kedvencei között, de a szerződésével nem sok csapat vette volna át. A megalázó csütörtök esti vereséget követően még inkább kiborult a bili Oaklandben, és nem vártak a szezon végéig a veterán pass rusher kivágásával.

 

Mindkét játékos kapós lehet, de nem csak ez bennük a közös: mindketten a waiverre kerülnek hétfőn, azaz az aktuális waiver sorrend alapján claimelhetők lesznek. Hogy miért nem dörzsölik a tenyerüket emiatt a csapatok? Mert waiver claim esetén a hátralévő szerződésüket is megöröklik a csapatok. Mindketten nagyjából $4 milliót kapnának idén, Bradfordnak jövőre egy $20 milliós, Irvinnek pedig egy $9 milliós szerződése lenne, és ezt senki nem akarja átvenni. Így minden valószínűség szerint mindketten átcsúsznak a waiveren, onnantól pedig szabadügynökök lesznek, és új szerződésről lehet tárgyalni velük, ami már a csapatok számára is vonzóbb lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!