Connect with us

Hír

Teljesen felfordul a Redskins támadófala

A Redskins egyelőre vezeti a csoportját, azonban nagy bajba kerülhetnek. Az erősségük az volt ugyanis idén, hogy a támadófal és a védőfal dominálni tudott, megnyerték a harcot a line of scrimmage körül és ha nem zuhantak hátrányba, akkor kontrollálni tudták a meccseiket. Na ez most sokkal nehezebb lesz, ugyanis a támadófal szinte teljesen szétesett.

 

  • Left tackle: Trent Williams – hüvelykujj sérülés, műtötték, pár hetet ki kell hagynia
  • Left guard: Shawn Lauvao – elszakadt a térdszalagja, kihagyja az év hátralevő részét
  • Center: Chase Roullier – egészséges
  • Right guard: Brandon Sherff – mellizomszakadás, kihagyja az év hátralevő részét
  • Right tackle: Morgan Moses – MCL ficam, tud játszani vele

 

Az új igazolások

A támadófal sérültjei mellett a hétvégén elvesztették elkapójukat is az évre, Paul Richardson térdét és vállát is műteni kell. A falba jön az erősítés szabadügynökök formájában, ugyanis leigazolták Austin Howard tackle-t és két guardot, Luke Bowankót és John Coopert. Persze ők közel sem olyan jó játékosok, mint az eredeti kezdők, azonban a fővárosiaknak ezt a problémát kell most megoldaniuk és így kell szembenézniük a következő ellenfeleikkel.

 

A Buccaneersszel játszanak most hétvégén, és ha a liga legrosszabb védelme ellen sem fognak tudni haladni, akkor igazán nagy lesz a baj. Utána jön a Texans, illetve még kétszer játszanak az Eaglesszel, akik jelenleg egy meccs hátrányban vannak a Redskinshez képest a csoportgyőzelemért folytatott harcban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!