Connect with us

Hír

Todd Bowles nem megy sehová – egyelőre

A Bills utáni zakó után különösen sokan várták, hogy fejek fognak hullani New York zöldebbik felén, azonban a főedző Todd Bowles állása biztonságban van Ian Rapoport információi szerint – legalábbis egyelőre. A szezon után azonban könnyen változhat a helyzet.

 

 

A játékosok sokszor nagyon úgy néztek ki, hogy rájuk férne egy főedzőváltás – akárcsak a Brownsnál -, ez azonban egyelőre nem vált valóra. Ebben közrejátszhat az is, hogy nem igazán találni alkalmas ideiglenes főedzőjelöltet a csapatnál. Az asszisztens HC az elkapók edzője, Karl Dorrell, akinek egyetemi szinten van egy kis tapasztalata, de nem nagyon lehetne jó szívvel rábízni senkire a csapat vezetését.

 

Bowles 2015 óta van a Jets élén, első évében 10-6-ot produkált, de az azóta mutatott 13-29-es mérlege miatt egyre nehezebb azt hinni, hogy év végén nem köszönnek el tőle. Igazából nem lepődhettünk volna meg akkor sem, ha ma kirúgják, a Bills elleni zakó és még inkább a mutatott játék és a lelkesedés teljes hiánya különösen ciki volt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások