Connect with us

Hír

Trubisky kihagyja a Lions elleni meccset?

Könnyen lehet, hogy csereirányítójával kell biztosabbá tennie a rájátszásrészvételét a Chicago Bears csapatának, ugyanis Mitch Trubisky kisebb vállsérüléssel bajlódik és a 85 órás regenerálódási idő a Vikings elleni SNF után nem számít túl soknak. A Bearsnél a hivatalos álláspont szerint bizakodóak, hogy Trubisky pályára tud lépni, de a jelek és egyes orvosi vélemények jelenleg inkább arra utalnak, hogy Chase Danielnek kell majd kivezetnie a macikat a Lions ellen a gyepre.

 

 

Ez nagyban befolyásolhatja a Bears gameplanjét. Trubisky ugyanis egyrészt a legtöbb futott yarddal rendelkező irányító a ligában, másrészt ő próbálkozott meg a legnagyobb arányban mély (20+ yardos) passzokkal idén (19%), ehhez képest Chase Daniel karrierje során 78 passzkísérletből mindössze 4-szer dobta ilyen messzire a labdát.

 

A Lionsnél így természetesen nehezebb a felkészülés, Matt Patricia azt mondta, hogy leginkább a Bears rendszeréből próbálnak készülni, ami a főedző szerint nagyon hatékony és mindenkire figyelni kell, mert nagyon jól szórják szét a labdát. Chase Daniellel azért minden bizonnyal könnyebb dolga lesz a detroitiaknak. Daniel draftolatlanként érkezett a ligába 2009-ben, a Redskinsnél, a Saintsnél, a Chiefsnél és az Eaglesnél volt csere korábban.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!