Connect with us

Hír

A Jaguars év végén végre megszabadul Blake Bortlestől

Amint a Jaguars lecserélte Blake Bortlest Cody Kesslerre sejteni lehetet, hogy megtört valami az irányító és a csapat között, és könnyen lehet, hogy elválnak útjaik a szezon után. Nehezítő tényező, hogy a jaguárok tavaly – teljesen feleslegesen – aláírattak vele egy szerződéshosszabbítást, ami most kísérteni fogja őket. Ian Rapoport most arról számolt be, hogy a pénzügyi nehézségek ellenére is meg fognak válni Bortlestől Jacksonville-ben.

 

 

A nagy kérdés itt valójában az, hogy mit kezdenek a szerződésével. Bortles tavaly egy három éves, 54 millió dolláros kontraktust írt alá, amiből 26,5 millió dollár volt garantált, az aláírási bónusz pedig $15 millió volt. Bortles 2019-ben $21 milliót foglalna a sapkából, szóval a trade elég valószínűtlen, hacsak nem jön össze egy Osweiler-féle csere, ahol a Jaguars fizet draft pickben, hogy átvegye valaki a szerződést. Mivel új irányító kell a csapatnak és lehet fel akarnak cserélni érte, így ez elég valószínűtlen.

 

Valószínűbb, hogy egyszerűen kivágják. Ezt kétféleképpen tehetik meg. Egyrészt egyben benyelik a $16,5 milliós halott pénzt, ami $4,5 milliót szabadítana fel a sapkában, ráadásul bárkihez aláír a játékos, további maximum $6,5 millió felszabadulhat, attól függően mennyit keres majd Bortles új csapatában (ez az újonc szerződéseknél sokat használt offset language lényege). A másik opció, hogy június elseje utáni cutként könyvelik el és ebben az esetben elosztják a terheket 2019-re és 2020-ra.

 

Akárhogy is lesz, a Bortles-éra véget ért Jacksonville-ben, aminek valószínűleg szinte minden szurkoló örül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!