Connect with us

Hír

A Panthers leülteti Cam Newtont

Cam Newtont leülteti a Panthers és nem játszik többet idén a korábbi 1/1-es irányító. A rájátszásesélyek elvesztésével nincs értelme tovább erőltetni Newton játékát a sérült vállával, ami látványosan befolyásolja negatív irányban a játákát. Newtonnak 2017 márciusában volt vállműtéte, idén pedig rásérülhetett, az utóbbi hetekben nagyon nem ment neki a dobás. Érdekes módon nem teszik IR-re az irányítót, egyszerűen csak nem fog játszani.

 

 

Ez pedig azt jelenti, hogy Taylor Heinicke fog kezdeni a Panthersben, hiszen Newton mellett ő az egyetlen irányító a rosteren. A gyakorlócsapatban Kyle Allen van még QB poszton, minden bizonnyal őt hozzák fel cserének. Heinicke lesz egyébként az idei évben az 52. irányító, aki NFL-meccsen kezdőként léphet pályára – tavaly 56 ilyen volt.

 

Heinickenek összesen 4 passzkísérlete van az idei szezonban, amiből kettő hail mary volt, mikor Newton a sérült válla miatt nem tudott akkorát dobni, hogy esélye legyen eldobni a célterületig. Karrierje során még egy passzkísérlete van 2017-ből a Texans színeiben, szóval most hétvégén több lehetőséget fog kapni, mint eddig összesen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!