Connect with us

Hír

A Raiders leigazolta Petermant!

Jon Grudennek nagyon tetszett Nathan Peterman, mikor a Raiders jelenlegi edzője még az ESPN-nél dolgozott szakértőként. A 2017-es draft előtt a legkészebb irányítónak tartotta Petermant az NFL-re. Most pedig leigazolta a Billstől kiebrudalt irányítót, még ha csak a gyakorlócsapatba is.

 

 

Peterman nem mutatott semmit a profik között abból, amit Gruden gondolt róla. A Bills az ötödik körben választotta ki és négy meccsen kezdett a kékeknél, összesen 8 meccsen lépett pályára, mielőtt idén kivágták. Biztosan mindenki emlékszik a borzasztó bemutatkozására a Chargers ellen és azután is leginkább meme-ek és nevetség tárgya volt. Eddigi karrierje során 130 passzának 52,3%-át juttatta csapattársakhoz és 3 TD-je mellé 12 interceptiont társul.

 

 

A Raiders valószínűleg azért igazolta le most, hogy megelőzze a többi csapatot, akik a holtszezonban esetleg foglalkoztak volna Peterman fejlődésével, fejlesztésével. Grudennek most adott a lehetőség, hogy kihozza belőle azt, amit várt volna tőle a draft előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!