Connect with us

Érdekességek

A Seahawks beállíthatja a legkevesebb eladott labda rekordját

A Seattle Seahawks mindössze 10-szer adta el a labdát 15 meccs alatt az idei szezonban, és ha még 60 percet kibírnak Wilsonék turnover nélkül az Arizona Cardinals ellen vasárnap este, akkor bizony beállítják az NFL-rekordot a vonatkozó statisztikában. A rekordot jelenleg a 2010-es New England Patriots és a 2011-es San Francisco 49ers tartja.

 

 

Ahogy a passzpontosság és a passer rating jelentősen nőtt, úgy az eladott labdák száma jelentősen csökkent az utóbbi időben a fociban. Egy évtizeddel ezelőtt a legkevesebb turnover rekordját az 1982-es Kansas City Chiefs tartotta 12-vel. Az 1943-as és 1990-es New York Giants, illetve az 1959-es Cleveland Browns voltak a következők a listán 14-gyel. Az utóbbi években azonban ellepték a listát a csapatok. Ha a Seahawks nem adja el kettőnél többször a Cardinals ellen a labdát, akkor a lista tetején 9-ből 8 csapat 2010 óta hozta össze ezeket a számokat, ebből pedig 6 az utóbbi három évben.

 

A Seahawks az első két meccsén ötször adta el a labdát, az utóbbi öt meccsén viszont csak egyszer. A Hawks a turnover-mutatóban is a legjobb a ligában (+14), megelőzve a Bearst és a Texanst (mindkettő +12-n áll).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!