About the author

16 Comments

 1. 1

  vabu

  Jelzésértékű volt ahogy a 4. Td-nél az egész Jaguars Defense kétségbeesetten Henryt üldözte.

 2. 2

  csak ezt ne

  Aki nem látta, annak nehezen hihető, hogy Kessler jobbnak tűnt mint Mariota, pedig nem is kevéssel, folyamatos nyomás alatt jól mozgott, jól is dobált, a társak nem igazán segítették. Kicsit keserűen néztem ezt a meccset, mivel ez a két csapat simán verte az én kedvenceimet. Nézni is fájt…

  A Jags edzőjének szólhatnának, hogy az jó, hogy így muszáj herkuleskedik ilyen 4. kísérleteknél, de ha mindig futást hív be, ennek a nulla Juli O falnak, abból aligha lesz meg. Vagy inkább el kellene felejteni gyorsan ezt a fickót, drafton az O falra koncentrálni, a védelembe esetleg egy-két tackle képes LB-t hozni, és visszakerülhetnek a PO képes csapatok közé.

  A Titansnál továbbra is működik a Lewis átkom, most ugyan simán nyertek, de Henry azt hiszem elvette az RB1-et tőle, ezzel a parádés teljesítménnyel, míg őkelme 1,3 yardot átlagolt. Keep up.

 3. 3

  falucs

  Tiszteletem! Tennessee-Baltimore volt idén, szenzációs meccsen 21-0-ra nyert a Ravens. Mariota-t 10-szer sackelték ha jól emlékszem. Egyébként az benne van hogy a Ravens kétszer kikap. pl: Chargers és Chiefs idengenben Lamarral necces lesz

 4. 4

  katonadani

  így van, köszi javítottam

 5. 5

  Sea12

  Én tudok egy nagyon jó irányitót!!!!
  És bagóért !Szerintem 600ezer $ környékén aláírna a pali !!!!
  Úgy hívják!!!!!!!?????????

  Colin Rand Kaepernick!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. 6

  acsdav2

  Hát inkább az esélytelen kategória az a két meccs.. Én a Browns-Buccaners meccset mondanám neccesre, azt a két meccset meg el kell engedni. A 9-7 biztos lehet, majd meglátjuk elég-e.

 7. 7

  Csabesz20

  Azért a jó irányítót és Kaepernick nevét ne igazán emlegessük egy mondatban. Ő nem más, mint egy 5-6 évvel idősebb Lamar Jackson. Abban az 1-2 szezonban villogott, mikor a read option újdonság volt, de ahogy a védelmek egyre jobban reagáltak rá és passzból kellett volna megoldani, halott volt a pali. Jelenleg a Jags az 5. helyen választana és az előtte lévő csapatok közül egyedül az Oakland gondolkozhat esetleg irányítóban, de ott annyi más fontosabb need van, hogy erre sem látok sok esélyt, így simán kihúzhatják azt az irányítót, aki nekik kell. Ebbe a cserék beleszólhatnak, de akár a Jags is mehet följebb.

 8. 8

  acsdav2

  Egyértelmű, hogy 2 csapatnak kellene QB-t húznia a draft elején lévők közül. A Giants illetve a Jaguars. Persze adott esetben az Oakland is húzhat, de velük nem számolnék. Mindkét csapat 4-4 győzelemmel áll, meglátjuk lesz-e taktikázás.

  Ui. Csak szerintem nem reménytelen Kessler vagy más is lát benne fantáziát?

 9. 9

  Peti 1234

  Nem értek egyet ! Szerintem ár mérték arányba igen is kurva jó a pali !!Sőt biztos megoldás lenne addig ameddig az anyagiak rendeződnek aJaguarsnal !!!
  Meg szerintem kapásbol 5-7 QB jobb teljesítményre lenne képes a ligában simán !

 10. 10

  Naliviel

  Pedig a Lamar Jackson példa eléggé ül, annyi árnyalja még a képet hogy Kaep nem volt aktív edzésben évek óta, illetve az öltözőt és a közvéleményt is megosztaná. Kaepnek is jobb így, hogy elkönyvelik számkivetettként minthogy visszajönne a ligába és besülne.

 11. 11

  renningan

  Eddig sem volt rossz, csak hát nem nagyon van ennél több benne. Szvsz mondjuk több győzelme lenne vele a Jagsnek, mint volt idén Bortlesszel.

 12. 12

  Belicsik Béla

  Azért ne tegyünk úgy,mintha Bortles lenne az egyetlen gond a jags-nél…

 13. 13

  Belicsik Béla

  Kb Elinek is ezt kellett volna tennie a második SB-je után.. :”D

 14. 14

  Belicsik Béla

  “Ő nem más, mint egy 5-6 évvel idősebb Lamar Jackson.”
  Azért a wonderlic teszt mást mond,de a lényegben igazad van :D

 15. 15

  Belicsik Béla

  Mariota teljesítménye kb attól függ,hogy éppenséggel jólesett-e neki a reggeli palacsinta.

 16. 16

  conspiracy theory

  Megfontolta, de azóta kb. 100 milla darab érv szólt ellene :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team