Connect with us

Érdekességek

A tökéletes vendégek: Packers és 49ers

Mindössze két csapat van az NFL-ben jelenleg, ami egyetlen győzelmet sem szerzett még idegenben: a San Francisco 49ers és a Green Bay Packers. Előbbi nem olyan meglepő, hisz Jimmy Garoppolo sérülése alaposan bekavart, ugyanakkor arra nem igazán van mentség, hogy Aaron Rodgersszel csak ennyire fussa a Packersnek (Mike McCarthy el is veszítette az állását).

 

 

A 49ersnek összesen két győzelme van, nem meglepő, hogy idegenben pont nem sikerült győznie, bár ilyen sorsolás mellett (Vikings, Chiefs, Chargers, Packers, Seahawks) nem is olyan meglepő (bár a Cardinals elleni vereség azért így is elég kellemetlen). A csapat jelenleg 0-7-es mérleget tud felmutatni idegenben, a nyolcadik idegenbeli ellenfele pedig a Rams lesz.

 

A Packers idegenbeli sorsolása sem volt a legkönnyebb (Vikings, Seahawks, Patriots, Rams, Redskins, Lions), de az ilyen meccseknek legalább a félt hozta eddig a Green Bay. Jelenleg 0-6-os mérleggel áll a csapat a Fagyott Tundrától távol, ezen a Jets és a Bears ellen lehet majd javítani.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!