About the author

25 Comments

 1. 1

  Attila

  steelers oriási meccs volt :D már igazi playoff hangulat

 2. 2

  Kopi3.14

  Az egyik Haden DPI vicces volt felettébb.
  Amit nem értek a végén Juju esetében az Unnecessary Roughness az miért adta a labdát a Saintsnek Illetve az nem iskolapéldája a sisak leengedése az ütközésért idei őrültnek?
  Tomlin hogy gondolta a punt esetén trükkös játék futás közepén dolgot 5 yardra?

 3. 3

  Mic Sz.

  Orulok neki, hogy PO resztvevo lesz a Hawks, ahhoz kepest amennyien leirtak oket .. :) Mar csak azt kell eldonteniuk, hogy kivel szeretnenek jatszani, (persze ehhez kell vikings is ) .. En a helyukben a Cowboyra ellen mennek szivesebben.

 4. 4

  rightinthenuts91

  A sárgát már a turnover után dobták, így az már csak a támadóegység kiindulási pontjára volt hatással. (De javítsatok ki, ha tevedek)

 5. 5

  Kopi3.14

  Ellenben a szabálytalanság előtte volt szerintem pont az okozta a fumblet

 6. 7

  Belicsik Béla

  El is rontották a hetem.
  Fenáll a dilemma,hogy a ravensnek vagy a brownsnak szurkoljak-e a hétvégén.. :”D

 7. 8

  acsdav2

  Boldog Karácsonyt mindenkinek! (Kivéve O’Briennek)

  A fazon nem érti, hogyan kell ezt a játékot játszani. 4 perccel a vége előtt amikor kezdi a Texans a driveot, már minden laikus tudja, hogy szép lassan kell haladni és úgy kell TD-t szerezni, hogy minél kevesebb időt hagyjanak Folesnak. Erre no huddle-ben haladnak és jönnek a 20 yardos passzok……

 8. 9

  acsdav2

  A fumblet Rankins okozta, ahogy a földön fekve kiboxolta a labdát. Viszont ha a másik védő tényleg úgy ment, akkor bizony zászlót kellett volna dobni.

 9. 10

  acsdav2

  A sikertelen fake punt után amikor egyértelmű volt, hogy nincs meg a first down mégis mire gondolt az a 3 Steelers játékos aki elkezdett ünnepelni? :)

 10. 11

  Debreceni József

  Mutassatok még egy csapatot a Texanson kívül aki egy ilyen hülye HC-val is ennyire jó. Ti sem tudtok? Én sem. Ha nem lennének játékok hívva hanem azt mondanák a komplett offense-nek hogy csináljatok amit akartok, nem lennének rosszabbak. Mint a grundon, lebeszélik mi lesz a kövi play oszt hadd szóljon.

 11. 12

  Gergely Nagy

  Szerintem a meccs elei Dpi Haden ellen nagy hiba volt a bírók részéről. De igazából hozza sem kellett volna érnie Kamarahoz, ugyseú kapta volna el.

 12. 13

  Vicgeordie

  Rég szurkoltam ennyire az Eaglesnek, mint most. Állítólag az egész Pats a meccs végét nézte az öltözőben és volt nagy ujjongás mikor Elliott beverte :)

  A Saints-Steelers pedig jó meccs volt még úgy is, hogy a pittsburghiek a múlt hét után megtapasztalhák azt is, milyen annak a bizonyosnak a rosszabbik végén lenni, ha lejt a hazai pálya. Az első Haden DPI viccnek is rossz volt….

 13. 14

  Kopi3.14

  Az igaz, hogy ő okozta, de addigra már a sisak bele csapott a térdbe, így nem tudott szerintem rendesen megtámasztani. Így értem, hogy az okozta a fumblet.
  Egyébként bár megint emlegetnek TD drive false startot, nem a bírókon ment el a meccs és a szezon sem. És szerintem nem is Boswellen.

 14. 15

  Fetyke

  Bell értéke hetek óta (amióta nincs Conner) emelkedik! A fagyi lassan visszanyalt.

 15. 17

  Sea12

  Szerintem is.Pont egy Bell az ,meg az ő általa beleadott 1000 yard a közösben ami hiányzik egy erős PO csapathoz.De így ,hogy szórakoztak vele már a PO sem biztos ,hogy összejön ……

 16. 18

  Kopi3.14

  Nem vagyok benne biztos, hogy jobb lett volna vele.

 17. 19

  Kopi3.14

  Ahogy néztem a kupacban nem látszott nekik hogy meglett, és csak érzésre tették.

 18. 20

  Kopi3.14

  Valakik már a GW TD-t is PI-nek MONDJÁK. OPI-nek. Mondanak False startot is, ami döntő volt szerintük. Azt nem láttam nem ítélem meg.

 19. 21

  acsdav2

  Én még nem játszottam sose meccsen (idén remélem fogok), de annyira az van bennem, hogy nem szabad ünnepelni akkor se, ha az ember csinál valami jó szerelést, elkapást, leütött passzt, mert a pálya bármelyik részében történhet valami olyan, ami büntetést érhet és semmisé teszi a jó játékot. Egy szurkolónak is nagyon lékromboló tud lenni pláne egy játékosnak. Nem értem, hogy amikor ők ennyi ideje csinálják, akkor miért nem várják ki a bíró jelzéseit vagy miért nem néznek körbe, hogy van-e sárga és miért kezdik el rögtön az ünneplést. Egy ilyen esetben, mint a tegnapi, ahol legjobb esetben is határesetnek láthatták, nem értem, hogy legalább a bíró ítéletét miért nem várták meg.

 20. 22

  Kopi3.14

  Ehhez képest mindenki ezt teszi

 21. 23

  Gergely Nagy

  Remélem a közeljövőben a PI-ket is górcső alá veszik a nagyfönökök mert eléggé megnehezítik a játékvezetést.

 22. 24

  csak ezt ne

  Sajnáltam Big Bent, remekül játszott, az elkapói is ragyogtak. Mondjuk úgy, most ők mentek ráadásul erős szembe szélbe a zebrák jóvoltából. Köszönöm KGYM-nek, hogy nem méltatta Tomlin “tökös” döntését, amivel sikerült elveszteni a meccset. Ridley most már átértékelheti, hogy mit is tesz ő hozzá jelenleg egy csapat teljesítményéhez. Bell hiánya most végzetesnek bizonyult. Vele ez a meccs meglett volna, aligha van kétség. A Steelers 31. jelenleg futott yardban, ennyi adat elég is ehhez.

  Chester ez az egy Folest sem tudnak tartani szöveg nagyon vicces. Az elmúlt két hét messze legjobb irányító teljesítményét mutató játékosáról beszélünk. Egyszerűen elképesztően, a két utolsó tavalyi meccse szintjén játszott. Nem nagyon volt sok jobb irányítói teljesítmény egész évben, a Goff-Cousins meccs és párszor Mahomes mutatott ilyen formát, meg Big Ben a jobb napjain. Foles ha bejutnak a rájátszásba akárkinek rémálom lesz. Óriási meccs volt, ez a minden negyediknek nekimegyünk harcosság, most jól ment a csapat szelleméhez, míg a túlzott óvatosság a másik oldalon sokba került, holott látszott beszorított helyzetben a Texans is fel tudta venni a kesztyűt.

  Elgondolkodtatónak tartom, hogy 6 szorosabb meccsből 4-et elvesztett a Chiefs. Ezek rámutatnak Reid gyengéjére, jelesül arra, hogy az igazán fontos meccseken sokszor nem hozzák a csapatai a legjobbjukat. Az idei rájátszásban pedig nem lesz könnyű meccs, úgyhogy jelenleg nem adnék nekik sok esélyt egy SB menetelésre, pedig a csapatban benne lenne.

 23. 25

  Zebe

  Én mondtam, hogy KC-ben nem lesz olyan sima ügy Hunt kiesése. Azért mégis csak egy plusz parafaktor volt a védelmeknek.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team