Connect with us

Hír

Alex Smitht végre kiengedték a kórházból

A súlyos lábtörése, illetve a lábának elfertőződése után végre kiengedték a kórházból Alex Smith-t, a Washington Redskins irányítóját. Jó hírből viszont nincs több, még mindig nagyon kétséges, hogy Smith egyáltalán pályára léphet-e valaha az NFL-ben.

 

 

Ha Smith sérülése a karrierje végét jelentené, akkor óriási pácban lenne a Redskins. Azon túl, hogy elveszítené a kezdő irányítóját, kénytelen lenne benyelni 36,6 millió dollárnyi halott pénzt is jövőre (nyilván kivágnák, fölösleges lenne ezt húzni, ha nincs más megoldás). Smith jövő évi alapfizetése (15 millió dollár) ugyanis teljes egészében garantált, valamint van még 21,6 millió dollárnyi aláírási bónusz is, amit el kell könyvelni.

 

Ez azt jelenti, hogy Smith jövőre a tervezetnék 16,2 millió dollárral többet foglalna a sapkában, vagyis a jelenlegi helyzetből kiindulva a csapatnak úgy lenne 2 millió dollárnyi cap space-e 2019-re, hogy még irányítója sincs. Nagyon érdekes lesz, hogy a csapat megpróbál-e rámenni egy irányítóra az első körben, az sok mindent el fog majd árulni az irányító állapotáról.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!