Connect with us

Hír

Az NFL megúszhatja a Kareem Hunt-ügyet

Bár az első információk szerint az NFL már korábban látta a videót Kareem Hunt balhéjáról, a liga most hivatalosan cáfolta mindezt. Sőt, az NFL szóvivő Brian McCarthy szerint sem a liga illetékesei, sem pedig a Chiefs vezetősége nem látta a felvételt korábban.

 

[quote]Annak ellenére, hogy a liga többször is megpróbálta megszerezni a videót – sikertelenül.[/quote]

 

Mivel a rendőrség nem indított nyomozást az ügyben, és még csak le sem tartóztatta Huntot, az eset pedig nem kapott nagy médiavisszhangot, így az NFL-nek állítása szerint kvázi sem oka, sem lehetősége nem volt intézkedni. Persze ez azért eléggé gyenge duma, arra azonban bőven elég, hogy ne legyen ebből egy újabb Ray Rice-fiaskó.

 

 

A Ravens futójának nőveréséből is akkor lett komolyabb ügy, amikor megjelentek a felvételek az esetről. Roger Goodellék azonban nem csak azért kerültek bajba, mert először csak tessék-lássék módon büntettek, hanem azért, mert kiderült, ők már korábban látták a felvételeket és megpróbálták kvázi eltusolni az ügyet. Most az NFL kivizsgálja az ügyet, Hunt kap egy x-meccses eltiltást, aztán liga mossa is kezeit.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!