Connect with us

Hír

Brady: Egyértelműen játszani fogok 2019-ben is!

A tavalyi Tom Brady talán jobb volt, mint a valaha volt legjobb Tom Brady. Jele sem látszott a visszaesésnek, az öregedésnek. Pedig tudtuk, sokat beszéltünk róla, hogy előbb-utóbb mindenkinél eljön ez. Lehet, hogy Brady 41 éves koráig tudta ezt húzni, az idei szezonban nem hozta már azt az elképesztően magas szintet, mint korábban. Különösen rosszul nem játszik, egyszerűen csak gyengébben, mint például tavaly, vagy az utóbbi években.

 

 

Nem érzi magát jól a zsebben, az ütésektől látványosan irtózik. A Patriots passzjátéka legjobb esetben is inkonzisztens, de vannak, akik negatívabb jelzőkkel illetnék a játék ezen szegmensét. Ebben természetesen nem csak Brady hibás (elkapók, sérülések, Gronk, játékhívások), de azt is el kell ismerni, hogy ő sem játszik úgy, ahogy eddigi karrierje alapján megszokhattuk. Ettől függetlenül Brady azt mondja, jövőre is egyértelműen játszani fog, akár még tovább is.

 

Egyértelműen hiszem, hogy játszani fogok 2019-ben. Sokszor beszéltem már róla, vannak céljaim, nem csak a jövő évre vonatkozóan, hanem hogy még tovább játsszak. Mindent megteszek, hogy olyan jó legyek, amennyire csak lehetséges. Mindent bele fogok adni, ahogy mindig is tettem. Ez nyilvánvalóan kihívás lesz majd. Nem veszek semmit biztosra, de bízom benne, hogy sokáig tudok még játszani, és sokáig tudok még bajnoki szinten játszani.

 

 

Sokak szerint nem játszik már most sem bajnoki szinten. Sokan viszont sérülést, konkrétabban belső oldalszalag sérülést sejtenek a háttérben, azonban ha ez igaz, akkor a Patriotsnak jelentenie kellene ezt. Persze ez lehet jobb verzió, mint hogy már visszaesett a játéka.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!