Connect with us

Hír

Carson Wentz kihagyja a Rams elleni meccset, akár a szezon hátralevő részét is

Szegény embert az ág is húzza, a rengeteg sérültjük után még egy sújthatja az Eaglest. A szerdai edzésen nem vett részt Carson Wentz egy hátsérülés miatt, és Ian Rapoport arról számolt be, hogy várhatóan nem játszik a Rams ellen sem. Ez egyébként azt is jelentheti, hogy nem játszik már idén, hiszen egy Rams elleni vereséggel ténylegesen minimálisra csökkenne az esély a rájátszásra (matematikailag is, reálisan már most is az).

 

 

A helyét Nick Foles veheti át, de azon sem kéne feltétlen meglepődni, ha kipróbálnák Nate Sudfeldet is, hiszen Foles jövőre már nem lesz az Eagles tagja. Aztán ki tudja, tavaly is Foles irányított az év utolsó három meccsén az Eaglesben, aztán nyert még hármat a rájátszásban. Három győzelemre most mindenképp szüksége lesz a csapatnak (Rams, Texans, Redskins a maradék három meccsük), hogy egyáltalán rájátszásba juthasson – és lehet, hogy az sem lesz elég.

 

Az Eagles jelen állás szerint az 1/16-os pick birtokosa, ezen akár ronthatnak is 2-3 vereséggel. Vagy javíthatnak, attól függően, melyik oldalról nézzük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!