Connect with us

Hír

Clark: A Sherman-érának vége a Seahawks védelmében

Domináns sikert aratott a Seattle Seahawks a Minnesota Vikings felett, köszönhetően annak, hogy a hazai védelem megfojtotta Cousinsék támadásait. A Legion of Boom által fémjelzett egység már a múlté, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó védelem Seattle-ben.

 

 

Pete Carrollék amolyan “Pete Carrollosan” őrölték fel a vendégek offenzíváit: a futásokat ellehetetlenítették, míg a harmadik kísérletekre mattot adtak. A Vikings mindössze 3,7-es átlaggal tudott csak futni, miközben 10 harmadik kísérletükből csak kettőből csináltak first downt, negyedik kísérletre meg végleg kitették a stop táblát (0/2). Úgy tűnik a semmiből kezd feltűnni egy újabb elit védelem a Seahawksnál, amit a tengeteg fiatal miatt talán nem idénre várhattunk, de nagyon hamar megtörtént az NFL-tempó felvétele. Frank Clark, a csapat passzsiettetője szerint ez egy más D# mint a korábbi, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy rosszabb is.

 

Olyan elánnal játszottunk, ami talán a legutóbbi Super Bowlunk óta nem volt meg a csapatban. Ez mindig is fontos volt a seattle-i védelemben, így nem csoda, hogy egyre jobban teljesítünk. Végre eloszlottak felettünk a viharfelhők, és már mindenki látja mi rejlik a srácokban. Voltak változások a nyáron, de ahogy már akkor is mondták, ez nem rebuild, hanem javítás. Minden egyes nap azon vagyunk, hogy tökéletesítsük az egységet, hiszen rendkívül sok fiatallal dolgozunk együtt. Meg akarjuk mutatni a sok kételkedőnek és gyűlölködőnek, hogy lehet a LoB-n túl is elit védelme a csapatnak. A Sherman-éra már a múlté Seattle-ben.

– mondta Clark.

 

A Vikings ellen egyetlen hírmondója akad az aktív rosteren a legendássá vált védelemnek, méghozzá az ihletett formában játszó Bobby Wagner. Ő is kiemelte azt, hogy mennyi rutin veszett el a váltást követően, valamint hogy türelmesek voltak a fiatalokkal, hiszen érezték, hogy idővel velük is fel lehet húzni egy top védelmet.

 

Folyamatosan azt hallhatták vissza a sajtóban, hogy te nem leszel Sherman, te nem leszel Chancellor, te nem leszel Bennett. Ám ezzel nem sikerült a kedvüket szegni, épp ellenkezőleg ez hajtotta őket odáig, hogy ma azt láthatták a védelmünktől amit. Pontosan tudják a fiatalok mit jelentettek a csapatnak azok, akikhez hasonlítják őket. Ők korszakos tehetségek voltak, akikből 10 évenként jó ha egyet látsz a ligában. Viszont ha bízol magadban, ha folyamatosan edzel és fejlődsz, és ha megvan benned az alázat, akkor te is felérhetsz a csúcsra. És most ezt teszik!

 

A négymeccses győzelmi szériájának hála a Seahawks szinte célegyenesbe került a rájátszásért folyó harcban, ahol majd újabb erőpróba várhat a megannyi fiatallal teletűzdelt védelemre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!