Connect with us

Hír

Darius Leonard ki van akadva a Pro Bowlra, bosszúból 40 tackle-t akar jegyezni a hétvégén

Félhet Saquon Barkley, ugyanis Darius Leonard bizony bedühödött. A Colts linebackerét nem választották be a Pro Bowl keretbe, ezt pedig kifejezetten zokon vette. Mikor arról kérdezték, hogy egy 1-10-es skálán mennyire dühös, Leonard csak annyit mondott, hogy 20. Eric Ebron, a csapat tight endje mesélte el a sztorit, hogy a védő a 40 tackle-ös álomhatárt tűzte ki céljául a Giants elleni vasárnapi meccsre.

 

 

A Colts linebackere 146 tackle-jével vezeti a ligát, 22-vel többje, mint Luke Kuechlynek. Emellé tartozik 7 sack, 4 kierőszakolt fumble és 1 interception is. Leonard rekordja 19 szerelés egy meccsen, az NFL-rekordot pedig Luke Kuechly és David Harris tartja 24-gyel, szóval elég esélytelen, hogy ez a 40 összejöjjön. Erre persze csak annyit mondott Leonard, hogy semmi sem lehetetlen és ha elég snapet játszik és mindig ő ér oda a labdáshoz, összejöhet.

 

A linebacker tartalékként került egyébként a Pro Bowl keretbe, ami gyakorlatilag persze azt jelenti, hogy a rengeteg lemondás után minden bizonnyal ő is ott lesz Orlandóban január utolsó vasárnapján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!