Connect with us

Hír

Dez játszana 2019-ben is

Dez Bryantnek nem volt 1000 yardos szezonja 2014 óta. De még csak 100 yardos meccse sem volt 2016 novembere óta, tehát 23 találkozót hozott le úgy, hogy nem érte el a 100 yardos határt. A Cowboys korábbi elkapója már 30 éves és egy achilles-sérülésből lábadozik. Bryant viszont reméli, hogy mindezek ellenére lesz valaki, aki szerződteti 2019-ben.

 

 

Még játszanom kell, van még dolgom a ligában. Ez nem érhet így véget. Fel kell mutassam még az X-et.

 

Dezt a Cowboys áprilisban vágta ki, hogy 8 millió dollárt spóroljon a fizetési sapkában. A hírek szerint a Ravens ajánlott neki hosszabb szerződést, a Browns pedig egyéveset, de egyiket sem fogadta el a holtszezonban, hiszen egyéves szerződést szeretett volna egy contendernél, miközben még sérülésből lábadozott. Ezt végül megkapta a Saintsnél novemberben, azonban egyből a második edzésén elszakította az achillesét.

 

A felépülési ideje 5-8 hónap, a Saints pedig jelezte, hogy lehet szó az újraigazolásáról jövőre, főleg miután látták, hogy a csapattársai mennyire megszerették két edzés alatt is – sérülése utáni meccsen mindenki felmutatta az X-et TD-je után. Aztán persze majd meglátjuk, mi lesz a sorsa Bryantnek.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!