Connect with us

Hír

Fitzgerald: Nem tudom, hogy ez lesz-e az utolsó hazai meccsem a Cardinalsban

Vasárnap este a jelenlegi 1/1-es Arizona Cardinals a csoportelső, és jelenleg az NFC egyik kiemelt csapatát, a Los Angeles Ramset fogadja. Természetsen nem a hazai csapat az esélyes, ám a csalódást keltő szezont egy valaki bánhatja igazán: Larry Fitzgerald.

 

 

A klasszis elkapó a 15. szezonját tapossa éppen a Cardinalsban, amire már tavaly is unszolta magát. A 2017-es 8-8-as alapszakasz nem kecsegtetett elég jóval a gyűrűre vágyó játékosnál, de úgy döntött, hogy nem hagyja cserben a csapatot, és visszatér a 2018-as idényre is. Ám az idei év katasztrofálisan alakul, a liga legrosszabb csapatai közé tartozik a Cardinals, ahol az edzőkérdés ismét előjön, Fitzgeraldnak pedig ismét döntést kell hoznia a folytatást illetően.

 

A jövőbeli Hall of Famer játékosnak ugyanis márciusban lejár a szerződése, és 35 évesen ugyanaz a dilemma vár rá, mint tavaly: folytatni a Cardinalsban, vagy visszavonulni. Ha utóbbi mellett dönt, akkor a Rams elleni találkozó lesz az utolsó meccse a University of Phienix Stadiumban a Pintyek játékosaként, ami egyben a búcsúját is jelentené a glendale-i szurkolóktól. Ám ő még nem tudja, mit hoz a jövő számára.

 

Talán ez lesz az utolsó, talán nem. Minden vasárnap véget érhet egy NFL karrier, én csak hálás vagyok, hogy lehetőségem van tovább és tovább játszani azt a sportot, amit imádok. Nem készülök másképp erre a találkozóra mint a többire karrierem során. Sose volt szándékom más csapatnál játszani, én itt kezdtem el, ide tartozom, és itt is fogom befejezni valamikor.

– mondta az elkapó.

 

Ha lehet hinni a szavának, akkor nem igazol más csapathoz a hőn áhított Super Bowl győzelem reményében, viszont kérdés, hogy egy ilyen szezon után mennyire érez magában életkedvet egy újabb idényhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!