Connect with us

Hír

Fitzgerald: Nem tudom, hogy ez lesz-e az utolsó hazai meccsem a Cardinalsban

Vasárnap este a jelenlegi 1/1-es Arizona Cardinals a csoportelső, és jelenleg az NFC egyik kiemelt csapatát, a Los Angeles Ramset fogadja. Természetsen nem a hazai csapat az esélyes, ám a csalódást keltő szezont egy valaki bánhatja igazán: Larry Fitzgerald.

 

 

A klasszis elkapó a 15. szezonját tapossa éppen a Cardinalsban, amire már tavaly is unszolta magát. A 2017-es 8-8-as alapszakasz nem kecsegtetett elég jóval a gyűrűre vágyó játékosnál, de úgy döntött, hogy nem hagyja cserben a csapatot, és visszatér a 2018-as idényre is. Ám az idei év katasztrofálisan alakul, a liga legrosszabb csapatai közé tartozik a Cardinals, ahol az edzőkérdés ismét előjön, Fitzgeraldnak pedig ismét döntést kell hoznia a folytatást illetően.

 

A jövőbeli Hall of Famer játékosnak ugyanis márciusban lejár a szerződése, és 35 évesen ugyanaz a dilemma vár rá, mint tavaly: folytatni a Cardinalsban, vagy visszavonulni. Ha utóbbi mellett dönt, akkor a Rams elleni találkozó lesz az utolsó meccse a University of Phienix Stadiumban a Pintyek játékosaként, ami egyben a búcsúját is jelentené a glendale-i szurkolóktól. Ám ő még nem tudja, mit hoz a jövő számára.

 

Talán ez lesz az utolsó, talán nem. Minden vasárnap véget érhet egy NFL karrier, én csak hálás vagyok, hogy lehetőségem van tovább és tovább játszani azt a sportot, amit imádok. Nem készülök másképp erre a találkozóra mint a többire karrierem során. Sose volt szándékom más csapatnál játszani, én itt kezdtem el, ide tartozom, és itt is fogom befejezni valamikor.

– mondta az elkapó.

 

Ha lehet hinni a szavának, akkor nem igazol más csapathoz a hőn áhított Super Bowl győzelem reményében, viszont kérdés, hogy egy ilyen szezon után mennyire érez magában életkedvet egy újabb idényhez.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!