Connect with us

Érdekességek

Goff a legrosszabb kezdő irányító az utóbbi három héten

Az év első felében még úgy beszéltünk Jared Goffról, mint az MVP-verseny egyik jelöltjéről. Mostanra azonban nagyot fordult a világ, a Chiefs elleni hatalmas győzelem és az azt követő bye week óta nem találja a formáját, az utóbbi három hét alapján a liga legaljához tartozik, ha a passer ratinget vesszük alapul.

 

Illetve nem hogy a legaljához tartozik, de konkrétan a legrosszabb a mindhárom meccsen kezdő QB-k közt. Goff irányítómutatója csupán 51,3 ez idő alatt. Az egyetlen irányító, akinek ennél is rosszabb a passer ratingje az Mark Sanchez, de ő csak egy meccsen kezdett és utána le is ültették.

 

 

Goff az első fordulótól a Chiefs elleni rangadóig bezárólag 26 TD-t és 6 interceptiont dobott. A legutóbbi három meccsen pedig egy TD-t és 7 interceptiont. A Lions, a Bears és az Eagles védelme nagyon jól tudta limitálni a Rams támadósorát és ezáltal Goffot is, aki kifejezetten rosszul kezeli a nyomást idén és rengeteg hibával játszik az utóbbi időben.

 

A Rams a kétmeccses vereségi széria miatt jó eséllyel elveszti az első kiemelést, de veszélybe került a pihenőhetük is, hiszen a Bears ott lohol mögöttük és egyetlen hiba elég lehet a kosoktól, hogy a wild card körben is pályára kelljen lépniük. Tegyük hozzá, hogy a sorsolásuk nem vészes, a jelenleg 1/1-es Cardinals és az 1/4-es 49ers vár még rájuk.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!