Connect with us

Hír

Hunt nem kell senkinek, még nagyobb bajban lehet

A Chiefstől kivágott futó, Kareem Hunt nem kelt el a waiveren, egyetlen csapat sem adott be kérelmet a jogaiért (még a Redskins sem), ami azt jelenti, hogy szabadügynökké vált, mostantól bárki leigazolhatja – habár erre azért nincs túl sok esély a közeljövőben.

 

Múlt héten a Redskins beadott kérelmet Reuben Foster jogaiért, akit idén másodszor tartóztattak le kapcsolati erőszak miatt, Huntra viszont nem volt kíváncsi senki. A washingtoni csapatot elég sok kritika érte a Foster-ügy kapcsán, valószínűleg hasonló lett volna a reakció akkor is, ha valaki Huntot szerzi meg.

 

 

A Chiefs azután vágta ki a tavaly újoncként a legtöbb futott yardot szerző running backet, hogy előkerült egy videó arról, hogy ellök és megrúg egy nőt egy clevelandi hotelben még februárban. Az NFL ezen az eseten kívül egy másik incidenst is vizsgál Hunt kapcsán, ráadásul most egy harmadik vád is előkerült. A “második” eset júniusi, akkor arcon ütött egy férfit Hunt, a legújabban vádak szerint pedig januárban egy kocsmai verekedésben rúgott meg egy férfit.

 

Hunt jelenleg a Commissioner’s Exempt Listen van, tehát nem játszhat, amíg nem döntenek az eltiltásával kapcsolatban. A 6 meccs teljesen egyértelmű, de a többszöri vétkei miatt jó eséllyel ennél hosszabb kényszerpihenőre számíthat. Nagy kérdés, hogy valaki le fogja-e igazolni. Az kvázi biztos, hogy mostanság nem, az eltiltását szinte biztosan megvárja mindenki, utána lehet szó esetleg új csapatról. A tehetsége nyilvánvaló, de nagy kérdés, ki meri bevállalni ezt a lépést főleg PR szempontból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!