Connect with us

Hír

John Harbaugh marad a Ravensnél!

A Baltimore Ravens bejelentette, hogy John Harbaugh marad a csapat főedzője a 2019-es szezonra is és egy szerződéshosszabbításon dolgoznak a felek. Rengeteg pletyka röppent fel az utóbbi időben, hogy hosszú idő után megválnának Harbaughtól, ha nem jut rájátszásba a csapat (miután a tulajdonos kijelentette, hogy a tavalyi szezon után majdnem megvált edzőjétől), azonban az utóbbi hetek kiváló szereplése megváltoztathatta ezt, bárhogy is alakul a szezon vége.

 

 

Harbaugh kiválóan alakította át a csapatot Flacco sérülése után és a legtöbbet passzoló csapatból a legtöbbet futó gárda lett a Ravens. Ez természetesen nem csak Harbaugh érdeme, hanem a támadókkal foglalkozó edzőké is, de nyilván ne menjünk el a főedző érdemei mellett. Mivel szinte biztosan Lamar Jackson lesz a Ravens kezdő irányítója jövőre, így a csapat vezetői szeretnék, ha kialakulna egy kis konzisztencia körülötte, ha már ilyen jól indult az irányító karrierje.

 

Harbaugh a legfelkapottabb név lett volna minden bizonnyal az új edzőt kereső csapatok körében, így viszont rövidebb lesz az egyébként sem túl hosszú kandidánsok listája. Harbaughnak ez a 11. szezonja a hollók élén és 112-77-es győzelmi mutatója van a rájátszással együtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!