Connect with us

Hír

Jön a Fekete Hétfő – Mi várható az NFC-ben?

Több edzőnek már csak egy meccse van jelenlegi csapata élén, hiszen jön a Fekete Hétfő, ahol hagyományosan elvesztik az állásukat a rosszul teljesítő főedzők. Ez várható holnap is, illetve sok esetben már ma este/éjjel elkezdődhet a takarítás. Nézzük mi várható az NFC oldalán.

Arizona Cardinals: A csapatból többen is kiálltak Steve Wilks mellett, de a várakozások szerint meneszteni fogják a főedzőt. A general manager Steve Keim állítólag meg is kezdte már a keresést a helyére – ezek szerint őt nem rúgják ki. Ha esetleg mégis maradna Wilks, akkor mindkét koordinátorát kirúgná és akár Jim Caldwell is érkezhetne OC-nak (ha ő maga nem kap főedzői állást).

Carolina PanthersVolt szó arról, hogy az új tulajdonos teljesen új stábot szeretne, de jelenleg a várakozások szerint mind a HC Ron Rivera, mint a GM Matt Hurney maradnak.

Tampa Bay Buccaneers: Előfordulhat, hogy mind a GM Jason Licht, mind a HC Dirk Koetter, mind a QB Jameis Winston kapnak még egy évet a bizonyításra, de jelen állás szerint valószínűbb, hogy Licht és Koetter is távozik.

Green Bay Packers: Joe Philbin kap majd egy lehetőséget interjú formájában, de nagy meglepetés lenne, ha ő is nyerné el a főedzői posztot. A Packerst már interjúztatta Jim Caldwellt és Chuck Paganót, de hosszú lesz a jelöltek listája minden bizonnyal. Josh McDaniels neve is felmerült és Pat Fitzgeraldé is, aki a Northwestern egyetemen edzősködik jelenleg.

Detroit Lions, Atlanta Falcons, Dallas Cowboys, Washington Redskins: A főedzők maradnak, de koordinátor kirúgások várhatóak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!