Connect with us

Hír

Itt az újabb Ray Rice-ügy: Kareem Hunt kivágva!

Kareem Huntot előbb hazaküldte az edzésről, majd ki is vágta a Chiefs, miután az interneten terjedni kezdett róla egy videó (először a TMZ hozta le), amin taszigált és megrúgott egy nőt. Az eset még februárban történt, a futó clevelandi apartmanja előtt.

 

 

Az esetről rengeteg részlet került nyilvánosságra. Kiderült például, hogy az áldozat egy hepciás fehér nő volt, akit Hunt kirúgott a bulijáról, mert tarthatatlanul viselkedett. A nő azonban nem akart lelépni, helyette ott maradt a bejáratnál, folyamatosan dörömbölt az ajtónál és megállás nélkül azt üvöltötte, hogy

 

Baszd meg, nigger!

 

Továbbá felpofozta Hunt baráti körének egyik női tagját, amikor az megpróbálta elküldeni.

 


Hunt ezen érhetően kiakadt, és bár a nőt elég nehéz szimpatikus, ártatlan áldozatnak elképzelni, a fizikai erőszakra ez akkor sem mentség.

 

Ráadásul az NFL is eléggé nagy pácban van, ugyanis az eset februárban történt, és állítólag a liga is tudott a dologról.

 

[quote]Pont mint Ray Rice esetében.[/quote]

 

A Ravens korábbi futója a feleségét ütötte ki egy liftben, ami a karrierje végét jelentette, de az NFL fejesei, többek között Roger Goodell is majdnem belebukott a dologba. Hatalmas balhé lehet még ebből.

 

Miután a Chiefs kivágta, waiveren bárki felveheti majd kedden a futót. Azonban az NFL a Commissioner’s Exempt Listre helyezte Huntot, tehát rövid távon nem edzhet egy csapattal sem, csak meetingekre és rehabilitációs foglalkozásokra járhat, ímg döntés nem születik az ügyében. Pontosan ez a helyzet egyébként Reuben Fosterrel is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!