Connect with us

Hír

Már biztos, hogy ott lesz a drafton az egyik legjobb elkapó-prospect

A.J. Brown bejelentette, hogy nem tér vissza az Ole Missre, vagyis sokak által az egyik, ha nem a legjobb elkapó-prospect ott lesz a 2019-es drafton.

 

 

 

Brown 21 éves, sophomore-ként tavaly rögtön 75 elkapással, 1252 yarddal és 11 TD-vel kezdett, idén pedig 85 elkapásból 1320 yardot és hat touchdownt gyűjtött. 185 centi, 102 kilogramm, hihetetlenül atletikus srác, akit sokan top20-as picknek tartanak, de mivel kevés idén a jó skillpozíciós játékos, akár hamarabb is elkelhet.

 

 

A WR jelenleg a Raidersnél, a Billsnél, a Redskinsnél és a Ravensnél nagy hiánycikk, de a Titans (1/18) és a Colts (1/15) is szóba jöhet. A Bills jelenleg 1/8-as, ennyit vélhetően nem áldoznak elkapóra, egy hátracserélés után viszont jó lehet. A Redskins 1/16-osa már reális értéknek tűnik, de ha Washington nem viszi ki, akkor a Ravens-Raiders duó jó eséllyel bevállalja.

 

Jelenleg a Raidersé az 1/22-es pick (a Cowboys miatt), míg a Ravensé az 1/23-as. Előbbinek Amari Cooper elcserélése miatt kellene egy potens WR1, utóbbinak pedig már régóta nincs igazi első számú elkapója, Lamar Jackson viszont biztos örülne egynek. Egyébként a Raidersné jelenleg az 1/26-os pick is a Bears miatt (Khalil Mack-trade).

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!