Connect with us

Hír

Marvin Lewis állása veszélyben

Noha sokáig úgy tűnt, hogy a Bengals is harcban lehet az AFC North trónjáért, hamar pálfordulás történt az idei szezonjukban. Andy Dalton kiesése alighanem már sok szurkolóban eloszlatta a reményeket, a tegnapi vereség pedig végleg megpecsételte sorsukat.

 

 

Mindez a vezetőedző, Marvin Lewis állásába kerülhet, már csak azért is, mert egy kis plusz adalék jött ki a szerződéséről még a Broncos elleni meccs előtt. Ian Rapoport, az NFL Network insidere jelentette, hogy bár Lewisszal a tavalyi szezon végén egy kétéves hosszabbítást írattak alá, az valójában egy 1+1 éves kontraktus volt, ahol a 2019-es szezon opcionális volt. Márpedig egy ilyen szezon után aligha fogják azt lehívni, hiába hangoztatták folyamatosan a Lewisba fektetett bizalmat a Bengalsnál a hosszabbítás idején.

 

A 60 éves szakember 16 éve van a Bengals élén, de már tavaly is ingott alatta a kispad. Idén valószínűleg nem ússza meg a menesztést, ugyanakkor Cincinnatiből nem biztos, hogy távozik. Elképzelhető lehet, hogy Lewis “felfelé bukik”, és a front office-ban kap szerepet a következő idénytől. Ami még nagyobb kérdés, és egyben riadalmat vált ki a Bengals drukkerekből: vajon Hue Jackson örökli meg mentora állását?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!