Connect with us

Hír

Mayfield rekordot dönthet, a Browns rájátszásmeccsként kezeli a zárókört

A Browns (idén még) nem rájátszáscsapat, de több kínkeserves év után az utóbbi hetekben úgy játszanak, mint a legjobbak. És így terveznek játszani az utolsó körben a Ravens ellen is, ami az ő kis mini-playoff meccsük lesz, legalábbis Gregg Williams főedző szerint.

 

Úgy állunk hozzá ehhez a meccshez, mintha a rájátszásban lennénk. Ilyen intenzitásra lehet számítani.

 

 

Nem csak a Brownsnak lesz fontos a Ravens elleni csörte, nyilvánvalóan Lamar Jacksonék is hasonlóan fognak hozzáállni, hiszen egy vereséggel lecsúszhatnak a rájátszásról, ellenben egy győzelemmel biztos bent vannak és akár jó kiemelést is szerezhetnek. Lehet, hogy az utóbbi években hatalmas szerencse lett volna a Brownsszal játszani egy sorsdöntő meccset, de most már nem így van, veszélyesek Mayfieldék.

 

És azon kívül, hogy a Browns biztosan el szeretné ütni a rájátszástól azt a franchise-t, amelyik korábban a Browns volt, Baker Mayfield megdönthet egy rekordot is. A Bengals elleni 3 TD passzával már 24-nél tart a fiatal irányító, az újonc rekord pedig 26 passzolt TD, amit Peyton Manning és Russell Wilson tartanak. Kettő hatpontossal beállíthatná, hárommal pedig megdönthetné ezt Mayfield, pedig csak a harmadik héttől volt kezdő csapatában.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások