Connect with us

Érdekességek

Még összejöhet a csoda, bejuthat a Browns a rájátszásba

Ugyan csak 0,2% az esély rá, de még mindig bejuthat a rájátszásba a Browns, és annyira azért nem is tűnik lehetetlennek a történet, mint elsőre gondolnánk. És ha a Chargers nyerni tud 14 pontos hátrányban 5 perccel egy meccs vége előtt – 0,7% esély -, akkor miért ne sikerülhetne ez a Brownsnak?

Két út is vezet a clevelandiek számára a rájátszásba. Akár a csoportot is megnyerhetik még, de a wild cardon is bejuthatnak hatodik kiemeltként.

A Browns megnyeri a csoportját, ha

  • megnyeri a maradék három meccsét (@Broncos, Bengals, @Ravens) ÉS
  • a Steelers elveszti mindhárom meccsét (Patriots, @Saints, Bengals) ÉS
  • a Ravens elveszít még egy meccset a Browns ellenin kívül (Buccaneers, @Chargers)

Ezekből a feltételekből leginkább az tűnik lehetetlennek, hogy a Steelers kikapjon a Bengals ellen. A többihez azért nem kell akkora képzelőerő, sőt. Papírforma alapján a Browns versenyben lehet az utolsó körben még (technikailag a Broncos ellen underdogok, de ezt a részletet most hagyjuk figyelmen kívül), ott pedig játszhatnak egy jó kis meccset a Ravensszel.

A Browns megszerzi a második wild card helyet és 6. kiemeltként rájátszásba jut, ha

  • megnyeri a maradék három meccsét (@Broncos, Bengals, @Ravens) ÉS
  • a Dolphins háromból kétszer kikap (@Vikings, Jaguars, @Bills) ÉS
  • a Colts háromból kétszer kikap (Cowboys, Giants, @Titans) ÉS
  • a Titans háromból kétszer kikap (@Giants, Redskins, Colts) ÉS
  • a Ravens elveszít még egy meccset a Browns ellenin kívül (Buccaneers, @Chargers)

Ha papírformát nézünk, akkor itt kicsit több meccs lehet problémás. A Dolphins valószínűleg csak a Vikings ellen lesz underdog. A Colts és a Titans egymás ellen játszik az utolsó körben, ez tovább bonyolítja a szálakat, főleg hogy a Redskins jelenleg senkire nem veszélyes, így a Titansnek az utolsó körben ki kellene kapnia, ami azt jelenti, hogy a Coltsnak a Cowboys és a Giants ellen is vereséget kellene szenvednie hazai pályán.

Szóval a csoportgyőzelemre talán több esélye van a Brownsnak, de az egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az utolsó fordulóban is versenyben legyenek még, ilyenre pedig időtlen idők óta nem volt példa. Van még remény, Browns szurkolók!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!