Connect with us

Érdekességek

Még összejöhet a csoda, bejuthat a Browns a rájátszásba

Ugyan csak 0,2% az esély rá, de még mindig bejuthat a rájátszásba a Browns, és annyira azért nem is tűnik lehetetlennek a történet, mint elsőre gondolnánk. És ha a Chargers nyerni tud 14 pontos hátrányban 5 perccel egy meccs vége előtt – 0,7% esély -, akkor miért ne sikerülhetne ez a Brownsnak?

Két út is vezet a clevelandiek számára a rájátszásba. Akár a csoportot is megnyerhetik még, de a wild cardon is bejuthatnak hatodik kiemeltként.

A Browns megnyeri a csoportját, ha

  • megnyeri a maradék három meccsét (@Broncos, Bengals, @Ravens) ÉS
  • a Steelers elveszti mindhárom meccsét (Patriots, @Saints, Bengals) ÉS
  • a Ravens elveszít még egy meccset a Browns ellenin kívül (Buccaneers, @Chargers)

Ezekből a feltételekből leginkább az tűnik lehetetlennek, hogy a Steelers kikapjon a Bengals ellen. A többihez azért nem kell akkora képzelőerő, sőt. Papírforma alapján a Browns versenyben lehet az utolsó körben még (technikailag a Broncos ellen underdogok, de ezt a részletet most hagyjuk figyelmen kívül), ott pedig játszhatnak egy jó kis meccset a Ravensszel.

A Browns megszerzi a második wild card helyet és 6. kiemeltként rájátszásba jut, ha

  • megnyeri a maradék három meccsét (@Broncos, Bengals, @Ravens) ÉS
  • a Dolphins háromból kétszer kikap (@Vikings, Jaguars, @Bills) ÉS
  • a Colts háromból kétszer kikap (Cowboys, Giants, @Titans) ÉS
  • a Titans háromból kétszer kikap (@Giants, Redskins, Colts) ÉS
  • a Ravens elveszít még egy meccset a Browns ellenin kívül (Buccaneers, @Chargers)

Ha papírformát nézünk, akkor itt kicsit több meccs lehet problémás. A Dolphins valószínűleg csak a Vikings ellen lesz underdog. A Colts és a Titans egymás ellen játszik az utolsó körben, ez tovább bonyolítja a szálakat, főleg hogy a Redskins jelenleg senkire nem veszélyes, így a Titansnek az utolsó körben ki kellene kapnia, ami azt jelenti, hogy a Coltsnak a Cowboys és a Giants ellen is vereséget kellene szenvednie hazai pályán.

Szóval a csoportgyőzelemre talán több esélye van a Brownsnak, de az egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az utolsó fordulóban is versenyben legyenek még, ilyenre pedig időtlen idők óta nem volt példa. Van még remény, Browns szurkolók!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások