Connect with us

Hír

Megkezdődött a fejek hullása a Panthersnél

Zsinórban negyedik meccsét is elvesztette a Carolina Panthers, így a potenciális rájátszás résztvevőből az év egyik nagy vesztese cím felé haladnak. Bár harcuk a playoffért még nem reménytelen, de a helyzetünk nem túl rózsás, ami ádlozatokat követelt.

 

 

A Panthers közleménye szerint számos asszisztens távozott a csapattól, de közülük csak kettőt neveztek meg. Az egyikük Brady Hoke, aki a védőfal-edző volt a csapatban, a másik pedig Jeff Imamura, aki a secondary felkészítésében segített ezidáig. A védelemre nem is lehet túl büszke a csapat, hiszen nagyban hozzájárultak a sorozatos vereségekhez. Rivera mentségére, nem volt egyszerű dolga összerakni a stábját, hiszen egymást követő évben vesztette el aktuális védőkoordinátorait, Sean McDermottot és Steve Wilkst. Utóbbi ráadásul számos fontos asszisztenst is magával vitt Arizonába, akik sok ideje dolgoztak Rivera stábjában.

 

Más távozóról nem számoltak be, így a védőkoordinátor Eric Washington, és legfőképp Ron Rivera állása biztonságban van, ám lassan az ő nevük is felkerülhet a távozó szakemberek listájára, ha nem sikerül összekapnia magát a csapatnak az utolsó négy fordulóra. Washington ugyan az állását nem, de a játékhívásokat elvesztette a védelem éléről, azokat Rivera veszi át a továbbiakban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!