Connect with us

Hír

Néhány játékost idén már nem látunk játszani

A héten számos csapat bővítette a sérültlistáját játékosokkal, ami esetükben azt is jelenti, hogy ők a 2018-as szezonban biztos nem lépnek már pályára.

 

 

A Ravens egy futót visszakapott, egy futót elvesztett. A már-már elfeleett Kenneth Dixon felépült sérüléséből, a Ravens pedig aktiválta őt az 53-as rosterre. Hogy kinek a helyére? Alex Collinséra, aki két hete bajlódik sérülésekkel, végül pedig IR-ra került. Harbaugh-ék így továbbra is négy futóval a keretben várhatják a szezon hajráját.

 

C.J. Prosise számára a 2018-as év sem úgy alakult, ahogy azt remélte. A harmadéves futó karrierjét a sérülések jellemezték Seattle-ben, de ha egészséges volt sem kapott nagy szerepet idén. Ezzel vélhetően a távozására is nagyott ugrottak az oddsok.

 

A Packersnek kellene egy győzelmi széria a rájátszás reményei életben tartásához, de nem könnyítette meg helyzetüket, hogy Mike Danielst a sérültlistára kellett tenniük. Hasonló módon járt az a Trevor Davis is, akit négy hete aktiváltak IR-ról, és most mehet is oda vissza a Packers visszahordója. Jó hír viszont számukra, hogy az előszezon sztárja, Jake Kumerow ismét sisakot húzhat.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!