About the author

15 Comments

 1. 2

  Attila

  538 szerint Hillarynek is 97% esélye volt a győzelemre 2 éve :D

 2. 3

  kitalaltnev

  De vajh mi ennek az oka? Egy még mindig jól működő gépezetnek tűntek, Bell hiányában is életképes futójátékkal, ahol BigBen továbbra is rengeteget dobált, míg Brown és JuJu, meg a többiek is továbbra is elkaptak. Nem értem…

 3. 4

  Viktor Gál

  Kezdhetik bűnbakkereséssel, és lapátra teszik Boswellt, majd ha maradt csöppnyi eszük, akkor Tomlint is.

 4. 5

  Kopi3.14

  Kiesett Conner. Egyébként apróságok. A Chargers ellen mellkason dobott dobott TE, aki elejtette a TD-t, plusz INT helyett TD. A Saints ellen kicsit túldobott labdák. A Raiders ellen elcsúszott Boswell. Ott technikai személyzet hiba lehetett, állítólag meccs előtt a játékosok cipőt cseréltek.
  Egyébként a védelem évek óta nem javul különösen a secondary.

 5. 6

  Gergely Nagy

  Amióta kinyírták Big Benéket a batmanben azota nem jön a superbowl győzelem ?

 6. 7

  Arnold Patsenegger

  Pofon egyszerű, hatott a Pats átok.
  ??????

 7. 8

  conspiracy theory

  Egy-két hét, és előkerül egy Putyin-os szál itt is ;)

 8. 9

  Breki a béka

  A jelenetben az akkori polgármester Luke Ravenstahl az ellenfél kickerje.

  Szerintem ezt nagyon ragozni nem kell :D

 9. 10

  conspiracy theory

  Én azt látom, hogy az NFL annyira kiegyenlített, hogy 31 csapatának hol összejön a PO hol nem.
  Tomlin azért folyamatosan ott tudja tartani a Steelers-t a PO közelében, ami nem kis teljesítmény és a kollégáinak nagyobbik részének ez nem szokott sikerülni.

 10. 11

  Debreceni József

  Ha van eszük megtartják Tomlint amíg BigBen dobál és az új qb-vel hoznak új edzői gárdát, addig tök felesleges imho. Te kit hoznál Tomlin és csapata helyett akik minőségi ugrást jelentenének? Nem sokan vannak…

 11. 12

  csak ezt ne

  Sajnálom a Steelerst, ami tavaly feléjük pattant (a Pats meccstől eltekintve), az most sorozatban az ellenfélhez. Még így is volt pár szoros amit behúztak. Bell nélkül ez nem volt ugyanaz a csapat. A Panthers ellen persze pont nem így tűnt, ott félelmetesek voltak.

  Tomlin a sorozatos kudarc egyik záloga. Mert ezzel az állománnyal még Bell nélkül is be kellett volna jutni nem is kérdéses. Tomlin hosszú évek óta nem halmozza a sikereket egy nagyon jól menedzselt csapatnál, szerintem alapvetően nem hiteles sokak szemében. Amióta szétesett az utolsó acélfüggöny, nem tud egy komolyabb védelmet összekalapálni. Az O meg teljesen ki van szolgáltatva Big Ben azért jó ideje ingadozó játékának. Szerintem idén Haleytől megszabadulva Big Ben jobb volt mint sok éve, és még így se ment a rájátszás. Szerintem, ha véletlenül jövőre sem lesz, akkor Tomlin repülni fog. Én már most is elengedném. Persze mindig kockázatos egy pozitív szezon utáni váltás, de nem érzek több SB-t (még részvételt se) Tomlinban.

 12. 13

  Viktor Gál

  Nem tudum, nem figyelem a Steelerst különösebben. Tomlint leginkább táboron belül birálják – évek óta nincs fejlődés. Idén pedig már meg is csúsztak. Majd a jövő megmutatja, hogy megérte-e kitartani mellette.

 13. 14

  Debreceni József

  Szerintem Tomlin jó HC, én offense/defense oldalon hoznék új edzőket.

 14. 15

  kitalaltnev

  Sztem meg Tomlin…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team