Connect with us

Hír

Sherman még öt évet játszana, safetyként fejezné be karrierjét

A 30 éves Richard Sherman tudja, hogy ketyeg az óra a karrierje felett. Tudja, hogy 30 felett kezd megkopni az ember, a cornerback posztra pedig ez különösen igaz. Ezért is látja maga előtt, hogy pár éven belül átmozog safetynek.

 

Valószínűleg a 35 lesz a vízválasztó. Nehéz lesz kirángatniuk az ágyból 35 évesen, hogy játsszak, úgyhogy azt hiszem négy-öt évem van még. Idővel mindenki átmozog safetybe, ha elég okos ehhez a játékhoz és szerintem pár éven belül vagy amikor a csapat arra kér, ezt fogom én is tenni.

 

 

Sherman már készül erre a pozícióváltásra. Ezzel kapcsolatban például beszélgetett a korábbi All-Pro Charles Woodsonnal, aki karrierje első 14 évét cornerbackként töltötte, majd safetyként játszott még négy évet, ahol Pro Bowler lett és szerzett 9 interceptiont két éve alatt.

 

 

Shermannek az interceptionök nem jöttek idén, de igazából nem is volt esélye. Elmondása szerint egyetlen egy olyan labda sem érkezett felé, amit esélye lett volna lehúzni. Alig passzolnak felé az irányítók, hiszen egyrészt kiválóan játszik, másrészt a pálya másik oldala nagyon sebezhető a 49ersnél.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!