Connect with us

Érdekességek

Watson átment Staffordba

Míg Matt Staffordtól nemhogy a comeback-győzelmek, de úgy a sima győzelmek sem jönnek, addig Deshaun Watson átvette az ügyeletes comeback-király címet: a Jets ellen már az ötödik 4. negyedes fordítást hozta össze, ami a legtöbb az NFL-ben.

 

 

A Texans 0-3-mal kezdte a szezont, majd sorozatban megnyert kilenc meccset, jelenleg 10-4-gyel áll, vagyis Watsonék a győzelmeik felén a negyedik negyedben fordítottak. A csapat az első két győzelmét rögtön egy 4. negyedes comebackkel nyerte meg, pontosabban a hosszabbításban: a Coltst és a Cowboyst is így sikerült három ponttal legyőzni.

 

A következő fordítás a 9. héten jött össze, mégpedig a Broncos ellen, 19-17-re nyert a csapat. Majd egy héttel később ismét a negyedik negyedben kellett fordítani, akkor a Redskins volt az áldozat. Most pedig ugye a Jets ellen jött ez össze, amikor Watson kiosztott egy 14 yardos TD-passzt Hopkinsnak (igaz, később még a védelem is hozzátette a magáét és egy mezőnygólja is volt még a Texansnak, de végül is fordítani kellett).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!