Connect with us

Hír

Win or go home meccs lesz a Sunday Night Football

Az utolsó játékhét veszi kezdetét vasárnap az NFL alapszakaszában, ami a szokásoknak megfelelően nem volt lefixálva. Az NBC-nek ugyanis joga van bármelyik meccset kikérnie a magyar idő szerint hajnali fél 3-as sávra, és szerencsénkre van egy erre méltó párharc.

 

Tavaly a lényegi kérdések eldőltek az alapszakasz végére, ami miatt nem volt utolsó hetes vasárnap esti rangadó, de szerencsénkre idén erre nem kerül sor. Az eredmények alakulásának hála a csatorna az Indianapolis Colts @ Tennessee Titans összecsapást rakta főműsoridőbe, ami a Steelers vereségének köszönhetően igazi ki-ki meccs lesz: aki nyer, az ott lesz a rájátszásban. Nem is kívánhatnánk jobb alapot egy csoportrangóhoz.

 

 

A TV-társaságok gondoskodtak arról, hogy a többi, egymástól függő összecsapás egy idősávban kezdődjön, így az izgalom az utolsó héten is garantált lesz. Egyedül a Raiders@Chiefs meccs nincs lefixálva, de mivel a Chargers denveri vendégjátéka a fél 10-es sávban van, vélhetően Mahomesék meccse is akkor kezdődik majd.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!