Connect with us

Hír

Woodson: El kell fogadni, Brady megöregedett

Ha van ember, aki jól ismerheti Tom Bradyt, az a Raiders és a Packers legendás defensive backje, Charles Woodson. A potenciális Hall of Famer Bradyről beszélt a Steelers elleni meccs kapcsán, és arra világított rá, hogy Bradyn bizony elkezdett látszani a kor.

 

 

A korábbi emblematikus védő még a Michiganen együtt játszott a Patriots irányítójával, így láthatta a még kiforratlan Bradyt is játszani. Később a sorsuk az NFL-ben is összefonódott párszor, így volt alkalma bőven látni a képességeit. A jelenleg az ESPN-nél dolgozó Woodson a Patriots pittsburghi vendégjátéka kapcsán beszélt korábbi csapattársáról, ahol rámutatott Brady egyetlen kryptonitjára: az időre.

 

Úgy gondolom egyre jobban megérzi az NFL-t a testént, de ez 41 évesen teljesen természetes. Szerintem egyre jobban fájnak neki az ütések, a sackek, ezért már ösztönből is elkerülné őket, ami néha rossz megoldásokhoz vezet. Ezen minden játékos átesik előbb-utóbb, én is azért hagytam abba, mert már nem bírta tovább a testem.

 

Két játékot is kiemelt a meccsről, ami szerinte azért történhetett meg, mert Brady féltette magát. Az egyik az interceptionje, a másik pedig egy elrontott passz a meccs végén. Mindkettő olyan dobás volt Woodson szerint, amit korábban 10-ből 10-szer megdobott volna.

 

Mindkét esetnél azt éreztem, hogy az egy megdobható labda volt, de félt felvállalni a kontaktot. Az interception egy nagyon rossz döntés volt, de ezt ő is elismerte, ellenben az egyik utolsó passza Pattersonnak meglehetett volna annyiból, ha fellép a zsebbe. Látszott, hogy mihamarabb szabadulni akar a labdától annak érdekében, hogy nehogy ütést kapjon. El kell fogadni, hogy ő is öregszik már.

– zárta Woodson.

 

A legnagyobb tagadója az öregedésnek talán maga Brady, aki folyamatosan hangoztatta, hogy még éveken át elképzeli magát a ligában. Persze egy rossz meccs miatt nem kell rögtön a visszavonulásra gondolni, de talán elgondolkodtatóak Woodson szavai.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!