Connect with us

Hír

A Cowboys kirúgta Scott Linehant!

Megvált a Cowboys a kreativitás hiánya és a túlzott kiszámíthatóság miatt sokat kritizált támadókoordinátorától, Scott Linehantől. Ezzel tehát egy új irányba indul el a Cowboys támadófronton, habár egyelőre nem jelentették még be a helyettesét, de minden bizonnyal nem rúgták volna ki Linehant, ha nem lenne már meg legalább nagy valószínűséggel az új támadókoordinátora a csapatnak.

A szurkolók és a média munkatársai is sokat kritizálták Linehant, amiért egyes formációkból az ellenfél védői rögtön tudták, milyen játék következik, vagy mert túlzottan ragaszkodott a futójátékhoz, vagy mert nem használta ki Dak Prescott erényeit. Egyes hírek szerint a játékosok sem bíztak már Linehanben, ez nyilvánvalóan nyomós érv lehetett Jason Garrett és Jerry Jones számára.

Linehan négy éven át edzette a Cowboys támadóit – 2016 volt a legjobb szezonjuk, akkor a harmadik legtöbb pontot szerezték az NFL-ben -, előtte a Lionsnél töltött el öt szezont, karrierje során négy csapatnál volt támadókoordinátor 13 év alatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!