Connect with us

Hír

A Falcons lehívta Keanu Neal opcióját

Repül az idő! Hamarosan eljön az az időszak, amikor a 2016-os draft első körös játékosainak ötödik éves opcióit hívhatják le a csapatok. Az első fecske a Falcons volt, aki ezzel a 2020-as szezon végéig a csapatnál tarthatja Keanu Nealt.

 

 

A Florida Egyetemről érkező safety hatalmas meglepetésre került kiválasztásra az első kör 17. draftpickjén, de játékával minden kritikust elcsendesített. A Falcons fiatal védelmének egyik alapköve lett a 23 éves strong safety, aki az idei nyitómeccsen összeszedett keresztszalag szakadása miatt a teljes 2018-as szezont kihagyta. Ám ez sem akadályozhatta meg Thomas Dimitroff general managert, hogy éljen az opciós jogával, amivel Neal nagyjából $6-7 millió közötti garantált összeggel gazdagodhat majd 2020-ban. Ezt sérülés esetén, valamint a 2020-as szezon kezdésének napján automatikusan garantálttá válik majd, addig viszont halott pénz nélkül elcserélheti vagy kivághatja őt a Falcons, ha úgy kívánja.

 

Ezzel a franchise beindította az idei ötödik éves opció cunamit, ami május 3-ig tart majd. Addigra kell eldöntenie a csapatoknak, hogy melyik 2016-os első körös játékost kívánják 2020-ig magukhoz láncolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!