Connect with us

Hír

A Jets keresi Bowles utódját

Todd Bowles első évében még majdnem rájátszásba vezette New York zöld csapatát, de a következő három év már nagyon messze elmaradt a várakozásoktól. Ennek pedig meg is lett a következménye, és az előzetes híreknek megfelelően a Black Monday egyik áldozatául esett.

Természetesen rögtön elkezdtek repkedni a nevek, hogy ki lehet Bowles utódja. Az egyik jelölt Jim Harbaugh, aki jelenleg a Michigan edzője, de az előzetes híreknek megfelelően nem nagyon akar újra visszatérni az NFL-be. Mike McCarthy neve is felmerült, a Packers volt vezetőedzőéjért azonban nagy a harc, és jelenleg úgy tűnik, hogy a Browns lesz nála a befutó. Szintén sok helyen felmerült a korábbi Colts és Lions edző, Jim Caldwell neve is, aki minden bizonnyal egy év kihagyás után visszatér a ligába. Interjúra várják még a Cowboys DB és passzjátékokért felelős emberét, Kris Richardot is, bár neki is lesz még egy-két köre más csapatoknál. Az idén remekelő Chiefs offense-t irányító Eric Bieniemy is az esélyesek között, valamint a Buccanneers támadóiért felelős Todd Monken is valószínűleg tesz egy túrát New Yorkban.

A Jets vezetőedzői posztja nagy kihívás lesz, de vannak vonzó dolgok is a csapat körül. Az egyik, hogy egy fiatal irányító jelenleg az első számú QB, akinek voltak hibái, de egy jó támadó felfogású edző többet ki tudna belőle hozni. A másik pedig, hogy a szabadügynök-piac indulásakor nekik lesz az egyik legtöbb elkölthető dollárjuk, amivel az új edző elkezdheti az építkezést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!