Connect with us

Érdekességek

A nézettség miatt nem törlik el a Pro Bowlt

A héten már írtuk az NFL All-Star meccséről, hogy jövőre más városban rendezhetik meg, ami alatt több kommentelő sem értette, hogy egyáltalán minek ebben a formájában megrendezni. Nos, itt van rá a válasz.

 

 

Akármennyire is hihetetlen, ezeket a meccseken nézik. Azok is, akik amúgy panaszkodnak rá, hogy felesleges. Noha nem a stadionban fellelhető nézőszám az oka annak, hogy nem kerül eltörlésre/módosításra, hanem a TV nézők azok, akik életben tartják a gálameccset. Az ESPN közzétette a nézettségi adatait a meccsről, és átlagban több, mint 8 millióan nézték a találkozót, a kickoffra konkrétan 8,9 millióra csúszott fel a nézőszám. Tavaly 8,6 millióan nézték a Pro Bowlt, ezek pedig akkora mennyiségek, amikért meg fogják rendezni az eseményt.

 

Az ESPN lehozta a 10 legtöbb nézőt adó várost is, ahol Kansas City vezetett toronymagasan 13,9 millióval, nyilván Patrick Mahomes miatt. A további városok Pittsburgh (8,6), Norfolk (8,2), West Palm Beach (8,1), Cleveland (8,1), Chicago (7,8), Buffalo (7,8), Seattle-Tacoma (7,4), New Orleans (7,3) és Orlando (7,3) volt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások