Connect with us

Hír

A Packers, a Jaguars, a Lions és a Broncos is megtalálta támadókoordinátorát

Négy csapat is megtalálta tegnap a támadókoordinátorát, és vannak régi ismerősök köztük. A négyből csak a Broncos újított, az ő választottjuk az egyetlen újonnan kinevezett OC, akinek nincs korábbi ilyen tapasztalata.

 

A Jaguarshoz John DeFilippo érkezik, akit tavaly neveztek ki a Vikings támadókoordinátorának, azonban Mike Zimmer elképzeléseibe nem illett, így a szezon vége előtt kirúgták. Előtte az Eagles irányítóedzője volt, így már meg is kezdődtek a pletykák, hogy Nick Foles legvalószínűbb célállomása Jacksonville lehet.

 

 

A Jaguars korábbi támadókoordinátora, Nathaniel Hackett a Packershöz került ugyanebbe a pozícióba. Hackett nagyon rossz munkát végzett, mikor előnyben volt a csapata, rendkívül kiszámítható volt a játékhívása. Ezen elvileg most nem kell aggódni, hiszen Matt LaFleur fogja hívni a játékokat.

 

A Lions Darrell Bevellt szerződtette támadókoordinátornak. Őt a Seahawksból ismerhetjük, 7 évet húzott le Seattle-ben. Ez minden bizonnyal Kerryon Johnsonnak jó hír, a passzjátéknak pedig kevésbé, a jelek szerint Matt Patricia szeretne majd az utóbbi évek Seahawksjára hasonlítani.

 

A Broncos a 49ers irányítóedzőjét, Rich Scangarellót emelte ki és csábította magához támadókoordinátori posztra, aki az NFL-ben sosem töltött be ilyen magas pozíciót, azonban az egyetemen már igen. Sok tapasztalata nincs, de lesz egy sokat megélt támadófaledzője és tanácsosa Mike Munchak személyében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!