Connect with us

Hír

A Packers, a Jaguars, a Lions és a Broncos is megtalálta támadókoordinátorát

Négy csapat is megtalálta tegnap a támadókoordinátorát, és vannak régi ismerősök köztük. A négyből csak a Broncos újított, az ő választottjuk az egyetlen újonnan kinevezett OC, akinek nincs korábbi ilyen tapasztalata.

 

A Jaguarshoz John DeFilippo érkezik, akit tavaly neveztek ki a Vikings támadókoordinátorának, azonban Mike Zimmer elképzeléseibe nem illett, így a szezon vége előtt kirúgták. Előtte az Eagles irányítóedzője volt, így már meg is kezdődtek a pletykák, hogy Nick Foles legvalószínűbb célállomása Jacksonville lehet.

 

 

A Jaguars korábbi támadókoordinátora, Nathaniel Hackett a Packershöz került ugyanebbe a pozícióba. Hackett nagyon rossz munkát végzett, mikor előnyben volt a csapata, rendkívül kiszámítható volt a játékhívása. Ezen elvileg most nem kell aggódni, hiszen Matt LaFleur fogja hívni a játékokat.

 

A Lions Darrell Bevellt szerződtette támadókoordinátornak. Őt a Seahawksból ismerhetjük, 7 évet húzott le Seattle-ben. Ez minden bizonnyal Kerryon Johnsonnak jó hír, a passzjátéknak pedig kevésbé, a jelek szerint Matt Patricia szeretne majd az utóbbi évek Seahawksjára hasonlítani.

 

A Broncos a 49ers irányítóedzőjét, Rich Scangarellót emelte ki és csábította magához támadókoordinátori posztra, aki az NFL-ben sosem töltött be ilyen magas pozíciót, azonban az egyetemen már igen. Sok tapasztalata nincs, de lesz egy sokat megélt támadófaledzője és tanácsosa Mike Munchak személyében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!