Connect with us

Hír

A Raiders magasan drafolna irányítót, és megtartaná Carrt is?

Ugyan Mike Mayock azt mondta, hogy Derek Carr a csapat legkisebb problémája, ez nem feltétlen jelenti azt, hogy egyáltalán nem is probléma az irányító a Raidersnek. Az is lehet, hogy ennek ellenére gondolkodnak irányító draftolásán, ráadásul magasan, az első körben, akár az 1/4-es pickkel is.

Peter King információi szerint a ligában sokan gondolják úgy, hogy a Raiders magasan fog irányítót választani a 2019-es NFL Drafton és megtartják Derek Carrt is.

A Chiefs tökéletesítette ezt a stratégiát két éve, mikor Alex Smith mellé kihúzták Patrick Mahomest, akiben hatalmas tehetség lakozott, de nem tartották készen az NFL-re. Hasonló lehet a helyzet Oaklandben is, ugyanis Carr egyre valószínűbb, hogy nem tudja elvezetni a csapatot Super Bowlig, legalábbis a plafonja nem igazán magas. Kansas Cityben Alex Smith plafonja sem volt igazán magas és ugyan playoffba vezette a Chiefst, a holtszezonban elcserélték, idén pedig jöhettt Mahomes, aki konferenciadöntőig vitte a csapatot, miközben – minden bizonnyal – a liga MVP-je is lett.

Nem lenne egyébként olyan nagy nehézség megszabadulni Carrtól idén, hiszen $7,5 millió halott pénz benyelése mellett $15 milliót spórolna a Raiders. Azonban túlzottan nincs szüksége Mayockéknak a pénzre, hogy ez prioritást élvezzen, egy irányító draftolásával és egy éves padoztatásával pedig épp vele költözhetne Las Vegasba a Raiders és az addigra másodéves QB-val véghatnának neki az új kalandnak.

A három első körös pick pedig sok lehetőséget nyújt Mayocknak és Grudennek, hogy kiválasszák, akit akarnak. Ha a magas plafon a fontos, akkor például Kyler Murray is lehet a választás – Gruden pedig már nem hisz a QB prototípusokban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!