Connect with us

Érdekességek

Austin Proehl nem akar úgy járni, mint édesapja

A Los Angeles Rams gyakorlócsapatos elkapója, Austin Proehl nem lesz ott a Rams keretében az atlantai döntőben, ugyanakkor az edzéseken kiveszi a részét a felkészülésből, hiszen ő játssza Julian Edelman szerepét a védelem edzésein. Noha a pályán nem lesz ott, szeretné, ha csapata bosszút állna édesapjáért.

 

 

Proehl 6 éves volt, amikor édesapja, Ricky Proehl a XXXVI Super Bowlon készült pályára lépni a Tom Brady vezette New England Patriots ellen. A kis Austin így szemtanúja lehetett annak, ahogy Adam Vinatieri az utolsó másodpercekben berúgta 48-ról a mezőnygólt, ezzel megnyerve a Lombardi-trófeát csapatának. Bár apja kétszeres Super Bowl-győztesként vonulhatott vissza, ezt a meccset nagyon sajnálta, hogy nem sikerült megnyernie apjának.

 

Gyermekkorom meghatározó élményei voltak azok az évek, hiszen 2000-ben sikerült nyernie a döntőben, két évvel később viszont kikapott. Utóbbi mélyebb nyomokat hagyott bennem gyerekként, talán mert már érettebb voltam. Emlékszem, a hazafele tartó utat végig sírtam, annyira sajnáltam apát, hogy nem sikerült nyernie.

– mondta Austin.

 

Proehl októberben csatlakozott a Ramshez, de sosem került fel az aktív rosterre Sean McVay egyesületében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!