Connect with us

Hír

Az idei Heisman-győztes mégis jelentkezik az NFL draftra!

Kyler Murray nem csak fociban, de baseballban is tehetséges játékos, ami miatt sokáig nem lehetett tudni, hogy melyik karriert választja magánaks. Ám annak ellenére, hogy első körben vitte el őt az Oakland Athletics baseballcsapat, mégis jelentkezik az idei NFL draftra.

 

 

Baker Mayfield örököse az Oklahomán nem akármilyen szezonon van túl. Már a 4361 passzolt yard, 42 TD, 7 INT sem néz ki rosszul, de ezekhez még hozzápakolt lábon 1001 yardot és 12 TD-t. Nem meglepő, hogy ő nyerte ezzel a Heismant 2018-ban, ahogy az sem, hogy sokan sajnálták volna a döntését, ha nem próbálja meg a focista karrierjét folytatni. Nos, ők most boldogak lehetnek, mert Murray minden valószínűség szerint ott lesz az áprilisi játékosbörzén.

 

Több szakértő is a top 50-be, sőt, akár az első körbe is várja Murrayt, ami felpezsdítheti az irányító helyzetet a drafton. Mint ahogy az is, ha Kliff Kingsbury megtartja a szavát. A Cardinals frissen kinevezett vezetőedzője még októberben nyilatkozott az ESPN kamerái előtt Murrayről, ahol kijelentette, hogy a top draft picket sem sajnálná érte, annyira tehetséges játékos. Nos, éppenséggel a Cardinals birtokában van az 1/1, és már meg is kezdődtek a pletykaáradatok kreálásai, hogy Rosent elcserélné, és a helyére jönne majd Murray.

 

 

Azért ebbe a forgatókönyvbe még ne éljük bele magunkat, de mindenki izgatottan várja, hogy melyik csapat viheti majd el Murrayt a drafton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!