Connect with us

Hír

Bell a Dolphinsba vágyik

Ugyan a szabadügynök piac nyitása még csak közel másfél hónap múlva esedékes, már most elindulnak a pletykák, hogy mi lesz a sorsa a nagyobb nevű játékosoknak. Le’Veon Bell pedig annak ellenére lesz a legnagyobb név a piacon, hogy kihagyta a teljes 2018-as esztendőt. Bellnek pedig meg is van az álomcsapata – vagy inkább álomvárosa -, ha hinni lehet az egyes forrásoknak.

Ha minden feltétel egyenlő, akkor Bell a Miami Dolphins tagja szeretne lenni március közepétől. Talán nem is annyira a csapat, mint a város vonzza a futót, ugyanis a 2018-as szezonban elég sok időt töltött Miamiban, itt edzett, bulizott és próbálta beindítani a rap karrierjét. Mivel sok barátja van a környéken, így a kétszeres All-Pro running back legszívesebben Miamiban telepedne le.

Az persze jó kérdés, hogy a Dolphins szeretné-e Bellt és hajlandó-e megfizetni azt az összeget, amit például a Jets vagy a Colts képes lenne (ha ők szeretnék Bellt). A csapatnak körülbelül 14 millió dollárnyi helye van a fizetési sapkában, de Ryan Tannehill kivágásával $13,3 milliót felszabadíthatnak, illetve Danny Amendola és Robert Quinn elküldésével még $19 millió helyük lehet pluszban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!