Connect with us

Érdekességek

Brady és Vinatieri tovább növelheti playoff-rekordját!

A liga valaha volt két legtöbb rájátszásmeccsel rendelkező játékosa ott lesz most is a playoffban, így tehát Tom Brady és Adam Vinatieri idén tovább növelheti a különbséget a többiekkel szemben. Vinatieri a 31. mérkőzését játssza majd a rájátszásban most vasárnap a Texans ellen, Tom Brady pedig a 38.-at jövő hétvégén a Texans, Ravens vagy Chargers ellenében.

Ők ketten magasan a legtöbb rájátszásmeccsel rendelkeznek az NFL történetében, Bradyt szinte lehetetlen lesz utolérni még nagyon hosszú évekig. Vinatieri letaszítására épp az utódja, a Patriots jelenlegi rúgója, Stephen Gostkowski lehet a legfőbb esélyes, akinek a jövő hétvégi lesz a 26. meccse a playoffban. Ő jelenleg 8. a ranglistán és harmadik az aktív játékosok közt. Ha a Patriots eljut a Super Bowlba idén, akkor a 28 meccsével Gostkowski a negyedik helyre ugrana Brady, Vinatieri és Jerry Rice mögé, például Peyton Manninget is megelőzve, aki 27-tel fejezte be a karrierjét.

Gostkowski mögött a következő aktív játékos Ben Roethlisberger 21 rájátszásmeccsel, majd Matt Slater jön 20-szal, utána Devin McCourty 19-cel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!