About the author

13 Comments

 1. 1

  d zoli

  “Baddest motherfucker in the world!” Mondta magáról a KC meccs előtt. Majdnem túl fagyos lett a hangulat. De aztán elmentek fagyizni.

 2. 2

  Antal Kovacs

  Mondjuk ha 0-szor sack-elik egy playoff-ban, akkor az kitolhatja a visszavonulás dátumát :)

 3. 3

  Bélabá a csótány

 4. 4

  Arnold Patsenegger

  ??????

 5. 5

  Gergely Angyal

  Az a k*rva pilátesz…

 6. 6

  acsdav2

  Én hatalmas tisztelője vagyok Bradynek, de szerintem egy mostani győztes SB-nál jobb visszavonulási lehetőség nincs. A futójáték hasít, a védelem korrekt. Nem tudom mennyire reális, hogy mindkettő ilyen szinten lesz jövőre. Már pedig, ha nem lesznek ilyen szinten, Brady-t én már kevésnek érzem, hogy SB-ba vigye a Pats-et. Pláne, ha Mahomes/Watson jobb védelmet/edzőket kap maguk mellé.

 7. 7

  conspiracy theory

  Itt is szóvá tették már, hogy Zsizel keresi a kosztra pénzt, TB meg minimálbérért szórakozni jár.
  Szóval teljesen érthető, ha lehúz még pár évet, hátha tud venni egy stéget horgászni öregkorára. Legalább nem az asszony állandó zsörtölődését kell hallgatnia, hogy miatta csak csirkefarhátra telik … ;)

 8. 8

  Arnold Patsenegger

  Őőő és mi lesz ha jövőré még jobb lesz Brady körü a csapat mint idén?

 9. 9

  DrBaji Mihály

  +1

 10. 10

  acsdav2

  Akkor BB újra megmutatja mekkora zseni. :D Ha megnézed az FA-kat és kulcsjátékosok életkorát, ki akar visszavonulni szerintem az egyértelműen látszik, hogy jobb nem nagyon lesz a csapat. Azt is neccesnek tartom, hogy szinten tartsanak.

 11. 11

  acsdav2

  1. Én csak azért mondtam, mint lehetőséget, hogy a csúcson hagyja abba. Szerintem nagyon megérdemelné, hogy egy SB győzelem legyen az utolsó momentuma.

  2. Watson se volt jó, de ott inkább az edzői stáb mondott csődöt. Meg a falat és elkapó személyzetet is gyengébbnek érzem, mint Lucknál, ezért inkább benne látok nagyobb veszélyt. Valamint Luck-nak nem az első PO meccse volt már, nála nehezen elfogadható az olyan leolvadás, mint a Chiefs elleni volt.

  3. Nagyon nehéz lesz szinten tartani, én inkább azt mondom kicsit gyengülni fog a csapat. Az pozitívum, hogy Gronk nélkül is életképes a támadósor, így az ő várható visszavonulása nem lesz annyira mellbe vágó.

  4. Valószínűleg BB-vel megbeszélték meddig fog játszani és az utánpótlást ennek megfelelően időzíti BB. Ezért megértem, hogy nem akarja cserben hagyni őt, egy esetleges visszavonulással, mert nagyon rossz helyzetbe hozná a csapatot. Mindesetre, ha idén se húznak a drafton, akkor tényleg úgy tűnik, hogy kihúzza 45 éves koráig.

 12. 12

  Bryan

  Ha Gronk és DMC is visszavonul, akkor azért egy szabad szemmel látható cap space felszabadul, amit ha mellé teszel a 12 draft picknek (még ha abból “csak” 6-8 választás is lenne a végére), azért már meg lehet oldani Flowers megtartását és a szükséges erősítéseket is.

  Nevek alapján az idei névsor sem volt egy dream team, aztán mi lett megint februárra belőle :-D

 13. 13

  acsdav2

  1. Azért olyan nagy erősítéssel ne számolj a pickek miatt. Tavaly is Michel kivételével kb. mindenki IR-en végezte. Meg BB amúgy se húz mostanában jól.
  2. Szép dolog a cap space (Allen kivágásával még több lenne), viszont az még nem helyettesíti a távozó játékosokat. Az egy biztos dolog volt amit ők tudtak a pályán és amit az öltözőben jelentettek. Gronk esetében biztos vagyok, de DMC esetében is valószínűnek veszem, hogy nem tudnak ugyanolyan szintű játékost szerződtetni. Én elsősorban az FA-kat fizetném meg. Hogan, Malcolm Brown, Flowers, Trent Brown és talán Dorsett.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team